Настава из Клиничке микробиологије, школска 2021/2022. година.

Поштоване колеге,

Настава из Клиничке микробиологије за текућу школску 2021/2022. годину је почела 4. октобра и одвијаће се искључиво у онлајн окружењу.

Обавезе студената се огледају у редовном завршавању свих захтеваних наставних садржаја, односно лекција и приказа клиничких случајева. Наставни садржаји ће, према распореду који ће бити постављен на курсу Клиничке микробиологије, бити отварани из недеље у недељу. Након истека 2 недеље, они се затварају и неће даље бити доступни.

За студенте који не буду у предвиђеном року испратили семинаре, исте ће колоквирати након завршетка комплетне наставе у писаној форми у виду есеја и бранити их усмено код својих наставника.

Детаљна обавештења о извођењу наставе се налазе на страници курса Клиничке микробиологије 2021/2022. у секцији ’’Обавезе студената и начин одржавања наставе’’ са којима је неопходно да се упознате.

До краја недеље ће студенти бити подељени у групе, са по једним наставником задуженим за праћење напредовања студената у својој групи. Распоред по групама ће бити истакнут до краја недеље.

 

Срдачан поздрав и пуно успеха,
Ваша Катедра за Микробиологију

 

Остале вести из категорије