Потврда изласка на испит у септембарском испитном року – Патолошка физиологија

ОБАВЕШТЕЊЕ о времену одржавања СЕПТЕМБАРСКОГ ИСПИТНОГ РОКА за предмет Патолошка физиологија

ПОТВРЂИВАЊЕ ИСПИТА

НАПОМЕНА: Студенти који благовремено у наведеним терминима не потврде излазак на испит губе право на полагање испита у овом испитном року.

За студенте који су наставу из Патолошке физиологије слушали у току академске 2020/2021. године, потврђивање испита вршиће се преко платформе „Ретикулум“ у одељку „Потврђивање испита из Патолошке физиологије“ у оквиру курса „Патофизиологија 2020/2021.“ од петка, 30.07.2021. године од 8 часова до понедељка, 02.08.2021. године до 18 часова. Потребно је да студенти са својих налога обаве потврду испита и да ОБАВЕЗНО прате процедуру приликом потврде (упишите своје презиме и име, упишите број индекса, из падајућег менија пажљиво изаберите име и презиме испитивача, упишите редни број под којим се Ваше име налази на испитном списку код испитивача и одговорите да ли потврђујете излазак на испит).

За студенте који су наставу из Патолошке физиологије слушали пре академске 2020/2021. године, потврђивање испита вршиће се путем email-а (patofiziologija.potvrda@med.bg.ac.rs) од петка, 30.07.2021. године од 8 часова до понедељка, 02.08.2021. године до 18 часова.
Потребно је да студенти приликом потврде путем email-⁠а ОБАВЕЗНО наведу:
1.име, презиме и број индекса,
2.редни број под којим су распоређени на испитном списку
3.име и презиме испитивача, код ког су распоређени према испитном списку

Студентима који потврде излазак на испит благовремено ће бити доступне информације и месту и терминима полагања испита из Патолошке физиологије.

НАПОМЕНА СТУДЕНТИМА: Студенти су у обавези да на испит донесу белу испитну пријаву, уредно и читко попуњену штампаним словима.

 

Остале вести из категорије