Обавештење о овери семестра за студенте ИАС

Обавештавамо Вас да je на Наставно научном већу одржаном 24.5.2021. донета Одлука да се због неповољне епидемиолошке ситуације узроковане COVID-19 инфекцијом  студентима  одобрава полагања испита у наредним  испитним роковима утврђеним календаром организације и реализације наставе и испита за академску 2020/2021.г  од јунског испитног рока без овереног зимског и летњег семестра школске 2020/2021.г.

Потписи за комплетно обављену наставу (овера појединачног предмета) студетима прве,  друге, трће , четврте и пете године  ће се давати по распореду и организацији катедри за  уже научне области  које ће бити у обавези да на основу евиденције присутности  као и уредности похађања онлине наставе преко одговарајућих факултетских платформи  утврђују  да ли студент има право изласка на испит у наведеним испитним роковима.

Овера зимског  и летњег семестра ће се спровести заједно са уписом у наредну школску годину у септембру 2021.године, осим за студенте шесте године.

Потписи за обављену наставу за  студенте шесте године ће се давати по распореду катедри за ужу научну област за XI семестар  и распореду руководиоца за клинички стаж за XII семестар  након чега ће студенти моћи да овере XI I XII семестар у Служби за интегрисане студије медицине.

 

 

Остале вести из категорије