НОВО ОБАВЕШТЕЊЕ – 21. мај 2021. – Тестирање на присуство антигена SARS-CoV-2

Поштоване колегинице и колеге, подсећамо Вас да ће се и наредне две недеље одржати тестирање на присуство антигена SARS-CoV-2.

Место на ком ће се одржати тестирање свих студената је амфитеатар Клинике за неурохирургију Клиничког центра Србије.

Тестирање је обавезно за студенте 4. и 5. године 1) који нису вакцинисани, 2) су вакцинисани само једном од 2 дозе вакцине и 3) они код којих од друге дозе вакцинације није прошло више од 2 недеље.

Термини тестирања су понедељак, уторак и среда.

Распоред студената по данима и терминима тестирања је према већ попуњеним пријавама из прошлонедељног Упитника и налази се у Ексел фајлу у прилогу. Молимо Вас да поштујете распоред по терминима из техничких и епидемиолошких разлога.

Студенти који нису стигни да се пријаве је неопходно да дођу у одговарајућем термину, а сходно дану и времену почетка њихових вежби.

Важно: Колеге које вежбају у следећим наставним базама: КБЦ ”Бежанијска Коса”, Институт за мајку и дете, КБЦ ”Др Драгиша Мишовић”, Институт за кардиоваскуларне болести Дедиње, Институт за ортопедију Бањица, КБЦ ”Звездара” и ГАК Народни фронт биће тестиране у самим наставним базама 30 минута пре почетка термина вежби.

Хвала Вам!

Прилог:

 

 

Остале вести из категорије