Обавештење о надокнади семинара – Патолошка физиологија

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ

Обавештавамо вас да ће се надокнада семинара које сте пропустили и/или семинара које нисте одрадили са 100% тачних одговора одржати онлине преко ове платформе у периоду од понедељка, 11.01.2021. године до петка 15.01.2021. године (закључно са овим датумом).

Списак студената за надокнаду семинара налази се испод овог обавештења. Молимо вас да пажљиво погледате списак, где ћете поред свог имена наћи редни број семинара који би требало да надокнадите, а на врху документа налазе се називи свих семинара. Студенти чија су имена обележена црвеним словима изгубили су право на бод за редовност на семинарима, док су студенти чија имена су засенчена жутом бојом губе бод за редовност на семинарима и у обавези су да напишу молбу шефу Катедре уз образложење зашто благовремено нису приступили материјалима за семинаре.
Да бисте успешно надокнадили семинар морате тачно одговорити на 100% постављених питања у лекцији која се надовезује на презентације са аудио-записом које су вам све време доступне.

НАПОМЕНА: У 14. недељи наставе (11-17.01.2021. године) такође ће бити постављени и нови материјали за четрнаести семинар “Молекулске основе срчане слабости. Функционална испитивања кардиоваскуларног система”. Сви студенти су у обавези да приступе материјалима и одраде лекцију са 100% тачних одговора.

 

 

 

 

 

 

Остале вести из категорије