ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ СТУДЕНТЕ ПРВЕ ГОДИНЕ ОСНОВНИХ СТУДИЈА ЗА ПРЕДМЕТ ЕНГЕЛСКИ ЈЕЗИК 1

Одлуком Деканског колегијума (од петка, 13. марта) која је објављена 14. 3. 2020. на сајту Факултета, омогућена је и препоручена онлајн настава свуде где је то могуће. Стога су наставници на предмету Енглески језик 1, уз одобрење шефа Катедре, данас (15. марта) донели одлуку да се од понедељка, 16. марта (7. недеља наставе) прелази на наставу путем интернета у свим групама прве године. Настава се до даљег НЕЋЕ одвијати у амфитеатрима.

У најкраћем року ће на ФБ страници Катедре хуманистичких наука као и на сајту Факултета сваки наставник односно асистент објавити како ће се у његовим-њеним групама настава одвијати. Одмах након тога студенти треба да се, следећи упутства, укључе у наставу своје групе, односно предавача и да прате упутства наставе редовно, од седмице до седмице.

Студенти Б1 и Б3 групе треба да прате објаве и упутства професорке Мићић Кандијаш, студенти А1 и А3 групе, прате објаве наставника Биљане Вукчевић Лацкович, а студенти А2, А4, Б2 и Б4 групе, прате објаве асистента Стевана Мијомановића. Сваки од наставника-предавача ће објавити начин и интернет место (ова страница или негде другде) путем које ће објављивати материјале, задатке и упутства за своје групе, од седмице до седмице, почевши од 7. недеље наставе. Студенти морају да од тренутка постављања тих обавештења управо и искључиво на том месту даље прате наставу код свог наставника-предавача, онако како је појединачни наставник-предавач то дефинисао.

Студенти треба редовно да прате званична обавештења на сајту Факултета, која ће такође бити објављивана и на наведеној ФБ страници, а у вези са даљим током и обликом организовања наставе на предмету (онлајн или повратак у амфитеатре) у зависности од развоја ситуације и званичних одлука Управе Факултета.

Молимо све колеге са прве године који прочитају ово обавештење да пренесу информацију и осталим колегама прве године како би до понедељка, 16. марта сви били обавештени.

Свим колегама желимо добро здравље.

Наставници на предмету: Енглески језик
Биљана Вукчевић Лацковић

 

 

Остале вести из категорије