Микробиологија – обавезна потврда изласка на испит у ЈУЛСКОМ испитном року 2024. године

Микробиологија – обавезна потврда изласка на испит у ЈУЛСКОМ испитном року 2024. године

 

Обавезна потврда изласка на испит из предмета Микробиологија у ЈУЛСКОМ испитном року школске 2023/2024. обављаће се онлајн путем линка:

 

https://forms.gle/SrRHFPsYNhuE261t9

 

За пријаву је неопходно да студент са свог Google налога попуни упитник који је доступан на линку. Испит је могуће потврдити од уторка 25. јуна до понедељка 1. јула у 10.00 часова. Накнадне пријаве неће бити уважене. Излазак на испит потврђују сви студенти! (студенти који полажу практични испит у јунском року, студенти који су положили практични испит у претходном року и студенти који су ослобођени практичног дела испита у школској 2023/2024.)

 

Практични испит је заказан за понедељак, 8. јул са почетком у 9 часова у амфитеатрима Силос, Хистофизологија и Судска медицина.

 

Важна напомена: Уколико студент поред практичног испита из медицинске биохемије излази и на практични испит из микробиологије и медицинске физиологије, ради усклађивања термина практичног испита, молимо вас да се ОБАВЕЗНО мејлом јавите дежурном асистенту на медициској биохемији (drmilicazivkovic@gmail.com) као и дежурном асистенту на другом предмету који желите да полажете. Контакт дежурног асистента за испит из микробиологије је marko.jankovic@med.bg.ac.rs а за испит из медицинске физиологије је jovana.maricic@gmail.com и medicinskafiziologija@med.bg.ac.rs.

 

Резултати практичног испита биће објављени у понедељак 8. јула најкасније до 15 часова на сајту Медицинског факултета.

 

Увид у тестове одржаће се наредног дана, у уторак 9. јула у термину 9:45 – 10:00 часова у доњој вежбаоници Института за Микробиологију и имунологију.

 

Заказивање усмених испита код наставника је у уторак 9. јула у 10 часова. Наставници задржавају право да студентима закажу испит и у уторак, 9. јула од 10 часова, док студенти који су положили Практични испит у ЈУНСКОМ року, или су ослобођени Практичног испита, могу одговарати усмени део испита и 5. и 8. јула. Све информације о термину полагања испита ће бити благовремено постављене на сајт Факултета, а најкасније до 1. јула у 12 часова.

 

Студенти су дужни да на испит донесу адекватно попуњену белу пријаву са иницијалима испитивача са испитног списка у горњем десном углу пријаве.

Остале вести из категорије