Испит из Микробиологије – ЈУЛСКИ рок 2024. године

Поштоване колеге,

Обавештавам Вас да ће се јулски испитни рок у школској 2023/2024. одржати у периоду од петка 5. јула до петка 12. јула 2024. У наставку, шаљем Вам информације које се односе на испит из предмета Микробиологија у предстојећем року:

Након објављивања записника о полагању испита (очекивано после 23. јуна, када се пријава испита завршава) студенти ће морати да потврде испит из Микробиологије онлајн путем Google формулара најкасније до петка 28. јуна до 12 часова.

У онлајн Google формулару који ће бити постављен студентима у периоду од 24-28. јуна поред имена мора бити означено да ли студент:
а) полаже практични испит у ЈУЛСКОМ испитном року;
б) да ли је практични испит положио у претходном, ЈУНСКОМ року;
в) или је ослобођен практичног дела испита.

Практични испит је заказан за понедељак, 8. јул са почетком у 9 часова у амфитеатрима Силос, Хистофизологија и Судска медицина.

Важна напомена: Уколико студент поред практичног испита из медицинске биохемије излази и на практични испит из микробиологије и медицинске физиологије, ради усклађивања термина практичног испита, молимо вас да се ОБАВЕЗНО мејлом јавите дежурном асистенту на медициској биохемији (drmilicazivkovic@gmail.com) као и дежурном асистенту на другом предмету који желите да полажете. Контакт дежурног асистента за испит из микробиологије је marko.jankovic@med.bg.ac.rs а за испит из медицинске физиологије је jovana.maricic@gmail.com и medicinskafiziologija@med.bg.ac.rs.

Резултати практичног испита биће објављени у понедељак 8. јула најкасније до 15 часова на сајту Медицинског факултета.

Увид у тестове одржаће се наредног дана, у уторак 9. јула у термину 9:45 – 10:00 часова у доњој вежбаоници Института за Микробиологију и имунологију.

Заказивање усмених испита код наставника је у уторак 9. јула у 10 часова. Наставници задржавају право да студентима закажу испит и у уторак, 9. јула од 10 часова, док студенти који су положили Практични испит у ЈУНСКОМ року, или су ослобођени Практичног испита, могу одговарати усмени део испита и 5. и 8. јула. Све информације о термину полагања испита ће бити благовремено постављене на сајт Факултета.

Остале вести из категорије