Патолошка физиологија – Обавештење о надокнади семинара

Надокнаде пропуштених семинара биће организоване у online окружењу, на ретикулуму, у виду лекција/тестова, почев од суботе, 25.05.2024. године, до петка 31.05.2024 године. Напомињемо да семинар који се одвија у последњој недељи (Интегративни приступ поремећајима хомеостазе организма) неће бити организован у виду online надокнаде, те да је неопходно присуствовати семинару уживо у свом или надокнадити у неком од термина у току последње недеље. У циљу успешне надокнаде семинара на ретикулуму, неопходно је да се материјали (лекција/тест) реше са 100% тачних одговора (осим ако у опису материјала није другачије наглашено).

Списак студената који имају два или више изостанка на семинарима и могућност online надокнаде пропуштених семинара можете пронаћи ОВДЕ. Подсећамо да је дозвољен један изостанак на семинарима, те да студенти који се налазе на списку имају право да једну тематску област не надокнаде. Такође, студенти који су током семестра пропустили искључиво један семинар, не налазе се на наведеном списку.

Надокнаде/колоквирање вежби спроводе се у договору са наставником/сарадником задуженим за вежбе.

НАПОМЕНА: Препоручује се да студенти надокнаде семинаре благовремено, да би могли да добију потпис за одслушану наставу у свом термину вежби.

Остале вести из категорије