Судска медицина – Мартовски испитни рок

Поштоване колегинице и колеге,

Потврда испита из судске медицине у мартовском испитном року (траје од 11. до 15. марта 2024. године) вршиће се искључиво електронски, попуњавањем упитника на Ретикулуму, у периоду од петка 1. марта (од 14.00 часова) до уторка 5. марта (до 10.00 часова) 2024. године.

Упитник је доступан на овом линку.

Накнадна потврда испита неће бити могућа!

Прелиминарни термини усмених испита (по данима) биће објављени на сајту Факултета у четвртак 7. марта 2024. године. Тачна сатница полагања испита биће објављена на сајту Факултета и огласној табли Института након теста, у понедељак 11. марта.

Испитни тест одржаће се у понедељак 11. марта 2024. године у 10.00 часова, у амфитеатру Института за патологију. На испитни тест обавезно понети попуњену „белу“ пријаву – у горњем десном углу предње странице пријаве написати име наставника код којег полажете усмени испит.

За припрему теста користе се званични уџбеник и Приручник из судске медицине. Тест се састоји из 20 питања и доноси 20 поена у укупном формирању оцене. Да би положио, студент мора тачно да одговори на 60% питања (12 питања). Студенти који положе тест стичу право на излазак на усмени део испита. Тест важи само у једном испитном року.

Уколико студент полаже испит по четврти или већи број пута, дужан је да уз белу пријаву приложи и доказ о уплати посебне надокнаде у износу који је утврђен од стране Савета Факултета.

Остале вести из категорије