Микробиологија – Информације о практичном испиту у СЕПТЕМБАРСКОМ испитном року школске 2022/2023.

Микробиологија – Информације о практичном испиту у СЕПТЕМБАРСКОМ испитном року школске 2022/2023.

 

Септембарски испитни рок траје од 1. до 7. септембра.

 

Практични испит у виду теста одржаће се у петак, 1. септембра у 9 часова. Детаљан распоред студената по амфитеатрима, у Ексел фајлу у посебној колони под називом ”Амфитеатар где студент полаже испит” се налази на следећем линку (студенти означени са Н/А су они који су положили практични испит у јулском року 2023. или су ослобођени практичног испита):

РАСПОРЕД СТУДЕНАТА ЗА ПРАКТИЧНИ ИСПИТ – МИКРОБИОЛОГИЈА – СЕПТЕМБАР 2023

 

Важна напомена: Термини резултата Практичног испита и Увида у резултате испита су промењени у односу на претходно обавештење! Важећи термини су:

  • Резултати практичног испита ће бити истакнути у петак, 1. септембра најкасније до 14 часова на сајту Факултета.
  • Увид у тестове: петак, 1. септембар у термину 14:30-14:45 часова, доња вежбаоница Института за микробиологију и имунологију.

 

Заказивање испита код наставника: понедељак, 4. септембар у 10 часова у кабинету наставника.

Важна напомена: Наставници задржавају право да студентима који су 1) ослобођени практичног дела испита и 2) студентима који су практични испит положили у претходном (јулском) испитном року закажу усмени испит и у петак 1. септембра. Такође, наставници имају право да одрже испит истога дана (понедељак, 4. септембар) у термину заказивања.

 

Наставници који су претходно дефинисали термине усменог испита и код којих се испит не заказује:

  • Проф. др Маја Ћупић: Списак студената ће бити постављен у петак након Увида у тестове.
  • Проф. др Маја Станојевић: Студени који већ имају положен практични испит или су ослобођени практичног испита полажу усмени испит у кабинету наставника у петак, 1. септембра у 8 часова. Усмени испит за студенте који буду положили практични испит у септембарском року 2023. се одржава у понедељак, 4. септембра у 8 часова. Детаљан распоред ових студената ће бити истактнут у петак после резултата Практичног испита.
  • Проф. др Вера Мијач: студенти полажу по распореду који проф. Мијач лично пошаље студентима путем мејла.
  • Проф. др Ана Банко: Студенти Костић Мина, Катарина Чубрило, Петров Анђела и Јовановић Милица одговарају 4. септембра у 13 часова. Заказивање усменог испита за све остале студенте је у кабинету наставника је 4. септембра у 13 часова.
  • Проф. др Ивана Чоловић Чаловски: сви студенти полажу усмени испит у понедељак 4. септембра, у кабинету наставника, почевши од 10 часова, одмах после заказивања.
  • Проф. др Ивана Дакић: студенти који су положили практични/ослобођени практичног полажу усмени испит у петак 1. септембра у 11 часова; остали студенти полажу усмени испит у понедељак 4. септембра, у кабинету наставника, почевши од 10 часова.
  • Проф. др Наташа Вучковић-Опавски: студенти Isakah Naana Hawa 2020/535, Милић Станислава 2020/212 и Ана Матовић 2022/571 полажу усмени испит у петак, 1. септембра у 12 часова у кабинету наставника. Детаљан распоред осталих студената ће бити истактнут у петак после резултата Практичног испита.
  • Проф. др Александар Џамић: уторак, 5. септембар, 8 часова, кабинет наставника.
  • Доц. др Ина Гајић: преузмите термине са следећег линка: ТЕРМНИ УСМЕНОГ ИСПИТА КОД ДОЦ. ДР ИНЕ ГАЈИЋ

Термини одржавања усмених испита за остале студенте биће објављен после увида у зестове, у петак 1. септембра, најкасније до 18 часова на сајту Медицинског факултета.

 

Студенти су дужни да на испит донесу адекватно попуњену белу пријаву са иницијалима испитивача са испитног списка у горњем десном углу пријаве.

Остале вести из категорије