Судска медицина – Априлски испитни рок

Поштоване колегинице и колеге,

Потврда испита из судске медицине у априлском испитном року (траје од 6. до 13. априла 2023. године) вршиће се искључиво електронски, попуњавањем упитника на Ретикулуму, у периоду од петка 24. марта (од 14.00 часова) до понедељка 27. марта (до 07.00 часова) 2023. године.

Упитник је доступан на овом линку.

Накнадна потврда испита неће бити могућа!

 

Прелиминарни термини усмених испита (по данима) биће објављени на сајту Факултета у четвртак 30. марта 2023. године. Тачна сатница полагања испита биће објављена на сајту Факултета и огласној табли Института у четвртак 06. априла, након испитног теста.

 

Испитни тест одржаће се у четвртак 6. априла 2023. године у 08.00 часова, у амфитеатру „Силос“. На тест обавезно понети попуњену белу пријаву (молимо вас да у горњем десном углу пријаве напишете име наставника код којег полажете усмени испит). 

За припрему теста користи се званични уџбеник из судске медицине. Тест се састоји из 20 питања и доноси 20 поена у укупном формирању оцене. Да би положио, студент мора тачно да одговори на 60% питања (12 питања). Студенти који положе тест стичу право на излазак на усмени део испита. Тест важи само у једном испитном року.

Остале вести из категорије