Катедра за физикалну медицину и рехабилитацију-Мартовски испитни рок

У мартовском испитном року Катедре за физикалну медицину и рехабилитацију испитивачи ће питати по следећем распореду

Проф. др Е.Дубљанин Распоповић ће питати 13.03. са почетком у 8 часова у просторијама Клинике за ортопедију и трауматологију Клиничког центра Србије, Доц. др Анђела Миловановић ће питати 13.03. са почетком у 10 часова у просторијама Клинике за неурохирургију Клиничког центра Србије.
Доц. др Уна Недељковић ће питати 13.03. са почетком у 11 часова у просторијама Клинике за рехабилитацију Клиничког центра, улаз преко пута ОРЛ Клинике.
Проф. др Драгана Матановић ће питати 14.03. са почетком у 9,20 часова у просторијама Клинике за рехабилитацију Клиничког центра, улаз преко пута ОРЛ клинике.
Доц. др Дејан Николић ће питати 14.03. са почетком у 9 часова у просторијама Универзитетске дечје клинике.
Проф. др Љубица Константиновић ће питати 14.03. са почетком у 9 часова у Амфитеатру Клинике за рехабилитацију “Зотовић”, Сокобањска 13.
Проф. др Александра Видаковић ће питати 15.03. са почетком у 9 часова /5 кандидата/ у Амфитеатру Клинике за рехабилиацију “Зотовић”, Сокобањска
13 и све остале 17.03. са почетком у 9 часова у Амфитеатру Клинике за рехабилиацију “Зотовић”, Сокобањска 13.
Проф. др Мирко Грајић ће питати 15.03. са почетком у 9 часова у просторијама Клинике за рехабилитацију Клиничког центра Србије, улаз преко пута ОРЛ клинике.
Проф. др Нела Илић ће питати 15.03. са почетком у 9 часова у просторијама Клинике за рехабилитацију Клиничког центра Србије, улаз преко пута ОРЛ клинике.
Проф. др Ивана Петронић Марковић ће питати 16.03. са почетком у 9 часова у просторијама Универзитетске дечје клинике.
Проф. др Сања Томановић Вујадиновић ће питати 16.03. са почетком у 8 часова у просторијама Клинике за рехабилиацију Клиничког центра Србије, улаз преко пута ОРЛ клинике.
Доц. др Оливера Ђорђевић ће питати 16.03. са почетком у 9 часова у Амфитеатру Клинике за рехабилитацију “Зотовић”, Сокобањска 13.
Проф. др Наташа Мујовић ће питати 17.03. са почетком у 9 часова у просторијама Клинике за туберлкулозу и плућне болести Клиничког центра Србије.

Потврдити испит на имејл katedra.fiz-med@udk.bg.ac.rs секретар

 

Остале вести из категорије