ИАС – Обавештење катедре епидемиологије о фебруарском року

Поштовани студенти,

 

Фебруарски испитни рок из Епидемиологије биће организован у периоду 17.2-24.2.2023. године.
Потврђивање изласка на усмени испит из Епидемиологије као и излазак на колоквијум из Епидемиологије инфективних болести за јулски рок је преко РЕТИКУЛУМА (у делу где су била предавања из Епидемиологије ИАС-ЕП2021 или ИАС-ЕП2022) 13.1.2023. године до 14 часова.
Колоквијум из Епидемиологије инфективних болести за студенте претходних година који још увек нису положили биће организован 17.2.2023. у 8 часова у вежбаоницама Института за епидемиологију. На колоквијум студенти могу изаћи без обзира да ли су положили усмени испит из епидемиологије. Неопходно је да ови студенти, преко платформе ретикулум, потврде излазак на колоквијум из епидемиологије инфективних болести.
Студенти који су у претходним роковима положили усмени испит из Епидемиологије, такође преко платформе Ретикулум потврђују излазак на колоквијум из Епидемиологије инфективних болести.
Студенти који су положили Епидемиологију ранијих година и није им доступна потврда преко Ретикулума, потврђују полагање колоквијума из Епидемиологије инфективних болести на мејл epidemiologija@med.bg.ac.rs.
Уколико је студент положио колоквијум из Епидемиологије инфективних болести, а није положио усмени испит из Епидемиологије, потврђује излазак на испит преко платформе Ретикулум.
Усмени испит из Епидемиологије за студенте који су наставу слушали школске 2021/2022 састоји се од 3 питања из опште епидемиологије и једног питања из епидемиологије инфективних болести. Усмени испит доноси максимално 70 бодова, два колоквијума максимално 22 бода (15+7), 4 бода активност и 4 бода семианри.
Распоред полагања усменог испита из Епидемиологије биће накнадно постављен.

 

С поштовањем,
Шеф Катедре Епидемиологије
Проф. др Сандра Шипетић Грујичић

Остале вести из категорије