Микробиологија – Надокнада пропуштене наставе, зимски семестар 2022/2023.

Колоквирање пропуштене наставе одржаће се у уторак, 17. јануара 2023. године у доњој и горњој вежбаоници Института за микробиологију и имунологију са почетком у 10.00 часова. Kолоквирање пропуштених тематских јединица, студенти ће вршити писањем есеја и исте усмено бранити код дежурних наставника.

Студенти који треба да надокнаде једну пропуштену тематску јединицу ће се аутоматски наћи на списку за надокнаду наставе, док студенти који треба да колоквирају више од једне тематске јединице треба да до петка, 13. јануара 2023. године до 12.00 часова доставе молбу секретару Института за микробиологију и имунологију (др Суботића 1, приземље Института). Образац молбе можете преузети путем линка.

Приликом достављања молбе, студенти морају да приложе лекарско уверење или потврду о спречености доласка на пропуштену наставу.

Списак студената којима је одобрена молба за колоквирање наставе као и распоред студената по вежбаоницама биће истакнут у петак 13. јануара 2023. године на сајту Медицинског факултета и огласној табли Института за микробиологију и имунологију.

Остале вести из категорије