Судска медицина: јануарски испитни рок

Поштоване колегинице и колеге,

Потврда испита из судске медицине у јануарском испитном року (траје од 23. до 31. јануара 2023. године) вршиће се искључиво електронски, попуњавањем упитника на Ретикулуму, у периоду од среде 11јануара (од 14.00 часова) до суботе 14. јануара (до 23.59 часова). 

Упитник је доступан на овом линку.

Накнадна потврда испита неће бити могућа!

 

Прелиминарни термини усмених испита (по данима) биће објављени на сајту факултета најкасније у четвртак 19. јануара 2023. године. Тачна сатница полагања испита биће објављена на сајту факултета и огласној табли Института у понедељак 23. јануара, након испитног теста.

 

Испитни тест одржаће се у понедељак 23. јануара 2023. године у 8.00 часова, у амфитеатру Института за патологију. На тест обавезно понети попуњену белу пријаву (молимо вас да у горњем десном углу пријаве напишете име наставника код којег полажете усмени испит). 

За припрему теста користи се званични уџбеник из судске медицине. Тест се састоји из 20 питања и доноси 20 поена у укупном формирању оцене. Да би положио, студент мора тачно да одговори на 60% питања (12 питања). Студенти који положе тест стичу право на излазак на усмени део испита. Тест важи само у једном испитном року.

 

За сва додатна питања можете се обратити секретару Kатедре.

Остале вести из категорије