Судска медицина – КОЛОКВИЈУМ

Поштоване колегинице и колеге,

 

Колоквијум из судске медицине одржаће се у среду, 30. новембра у 19.00 часова.

Распоред студената по амфитеатрима можете погледати овде.

Детаљне смернице можете преузети овде.

 

Колоквијумом су обухваћене све тематске јединице које се обрађују од 1. закључно са 22. часом теоријске наставе, односно у периоду од прве закључно са осмом недељом наставе осим обрађеног градива о идентификацији.

Колоквијум се полаже писмено, у облику теста, а састоји се од 40 питања са више понуђених недвосмислених одговора и са само једним тачним одговором. Сваки тачан одговор на питање доноси студенту ½ (пола) бода, а нетачан одговор не доноси бодове. На колоквијуму нема негативних бодова. Време за израду теста је 45 минута.

Поновни колоквијум ће бити одржан у среду, 14. децембра 2022. године у 18.45 часова. Право да полажу поновни колоквијум имају само студенти који при првом изласку нису положили колоквијум. Изузетно, уколико студент није изашао на колоквијум из оправданих разлога, шеф Катедре може да му одобри излазак на поновни колоквијум. Оправданост разлога се цени искључиво на основу приложене документације – лекарски извештај о болести, индекс у којем је уписано полагање испита, а све у време колоквијума на који студент није изашао. Студент стиче 80% поена остварених на поновном тесту.

Остале вести из категорије