Распоред полагања практичног испита из Микробиологије, септембарски рок школске 2021/2022. године

Поштоване колеге,

 

Практични испит из Микробиологије ће се одржати у понедељак, 29. августа у 11 часова.

 

На испит је неопходно донети попуњену белу пријаву и индекс. Употреба заштитних маски је обавезна.

 

Распоред студената по амфитеатрима:

 

  • Патологија – студенти који полажу испит код следећих наставника:

Проф. др Валентина Арсић-Арсенијевић, проф. др Драгана Вуковић, проф. др Александар Џамић, проф. др Александра Кнежевић, проф. др Маја Ћупић, доц. др Ирена Аранђеловић, доц. др Ана Банко, доц. др Ина Гајић, доц. др Елеонора Дубљанин, доц. др Данијела Миљановић

 

  • Силос – студенти који полажу испит код следећих наставника:

Проф. др Ивана Дакић, проф. др Наташа Вучковић Опавски, проф. др Ивана Лазаревић, проф. др Ивана Ћирковић, проф. др Лазар Ранин, проф. др Маја Станојевић

 

  • Анатомија – студенти који полажу испит код следећих наставника:

Проф. др Слободанка Ђукић, проф. др Тања Јовановић, проф. др Сања Митровић

 

Резултати практичног испита ће бити истакнути на сајту Факултета најкасније до 16 часова истог дана и на огласној табли Иснтитута за микробиологију и имунологију.

 

Увид у тестове је у уторак 30. августа од 9 до 9.15 часова.

 

Заказивање испита код наставника је у уторак, 30. августа у 10 часова, сем код следећих наставника, код којих ће се испит одржати у следећим терминима:

  • Проф. др Ивана Дакић – 30. август у 10 часова
  • Проф. др Тања Јовановић – 2. септембар – 9 часова (сви студенти)
  • Проф. др Ивана Лазаревић – 31. август и 1. септембар (детаљан распоред студената са одговарајућим терминима ће бити истакнут на сајту Факултета после практичног испита)
  • Проф. др Ивана Ћирковић – 30. август у 9 часова (сви студенти)
  • Проф. др Маја Ћупић – 31. август и 1. септембар (детаљан распоред студената са одговарајућим терминима ће бити истакнут на сајту Факултета после практичног испита)
  • Проф. др Александар Џамић – уторак, 30. август у 8.30 часова студенти који су положили практични испит и који не долазе на увид у тест; уторак, 30. август у 9.30 часова студенти који долазе на увид у тест
  • Доц. др Елеонора Дубљанин – 30. август у 10 часова
  • Доц. др Ирена Аранђеловић – 30. и 31. август 2022., семинарска сала Института за микробиологију и имунологију (1. спрат), 10 часова (списак студената по датумима ће бити истакнут 29. августа, после практичног испита из Микробиологије, а најкасније у 16 часова на сајту Факултета)

 

Усмени испит се може одржати и у термину заказивања, односно 30. августа у 10 часова!

 

Важна напомена: проф. др Лазар Ранин НЕЋЕ испитивати у овом року. Студенти који су на испитном списку код проф. др Лазара Ранина је неопходно да дођу у уторак, 30. августа у 9.15ч, после увида у тестове, у канцеларију Секретара Института Славице Марјановић (главна зграда, приземље) како би се одредили други наставници за усмени испит. Ово важи за све студенте који су на списку код проф. др Лазара Ранина, а желе у овом року да изађу на испит и не утиче на распоред студената по амфитеатрима.

 

 

Остале вести из категорије