Друга и трећа трибина ЦСНИРС-а

Драге колегинице и колеге,

 

Друга овогодишња едукативна трибина (радионица), која за циљ има да студентима приближи процес научно-истраживачког рада, биће одржана у понедељак 16. децембра у електронским учионицама Катедре за медицинску статистику и информатику, на првом спрату Силоса (улаз пре амфитеатра).

 

Због ограниченог броја места, биће организована у три термина (13.30, 14.30 и 15.30 часова) и неопходно је пријавити се за радионицу. То можете учинити овде.

 

На радионици ћете имати прилику да чујете како да најлакше и најпоузданије дођете до потребних научних радова и публикација, као и да са предавачима на лицу места испробате неке од начина претраге. Сазнаћете како можете да приступите академској мрежи, правила цитирања литературе, како најлакше да униформишете референце. Радионице ће реализовати асистенти Катедре за медицинску статистику и информатику.

 

Трећа едукативна трибина биће одржана 18. децембра у 15.00 у Свечаној сали. На њој ћете од проф. др Наташе Милић са Катедре за медицинску статистику и информатику моћи да чујете корисне смернице о статистичкој обради података приликом израде научно-истраживачких радова.

 

Четврта и пета трибина биће одржане у току наредног семестра.

 

Подсећамо вас још једном да је неопходно присуство на 3 од 5 трибина уколико први пут пишете рад.

 

Детаљније информације о предстојећим трибинама и детаљима конкурса за израду радова можете потражити путем ЦСНИРС-ове мејл адресе и Фејсбук странице.

 

Свим колегиницама и колегама желимо много среће приликом израде својих радова!

 

Ваш ЦСНИРС

 

 

Остале вести из категорије