Судска медицина: Мајски испитни рок

Потврда испита из судске медицине у мајском року (траје од 9. до 13. маја 2022. године) вршиће се искључиво електронски попуњавањем упитника на Ретикулуму (линк за потврду) у периоду од понедељка 25. априла (од 8.00) до среде 28. април (до 23.59). Накнадна потврда испита неће бити могућа.

Предиспитни тест одржаће се 9. маја (понедељак) у 9.00 у амфитеатру Института за патологију. Тест не полажу само стуеднти који су наставу из судске медицине слушали током школске 2020/21. године. За припрему теста користи се званични уџбеник из судске медицине. Тест се састоји из 20 питања и доноси 20 поена у укупном формирању оцене. Да би положио, студент мора тачно да одговори на 60% питања (12 питања). Студенти који положе тест, стичу право на излазак на усмени део испита. Тест важи само у једном испитном року.

Од јунског испитног рока сви студенти полажу предиспитни тест. 

Прелиминарни термини усмених испита (по данима) биће објављени на сајту факултета након завршене потврде испита. Тачна сатница полагања испита биће објављена на сајту факултета након предиспитног теста.

Остале вести из категорије