ЦСНИРС – Прва трибина

 

 

 

Прва едукативна трибина – Увод у научно-истраживачки рад

 

I предавање:

2.12. у 14ч – доц. др Светолик Спасић, Институт за патолошку физиологију

Трибина је намењена свима који пишу студентски научно-истраживачки рад из области базичних наука. Трибини можете приступити преко линка.

 

II предавање:

7.12. у 15ч – доц. др Горица Марић, Институт за епидемиологију

Трибина је намењена свима који пишу студентски научно-истраживачки рад из епидемиолошких наука. Трибини можете приступити преко линка.

 

III предавање:

13.12. у 14ч – доц. др Игор Кончар, Клиника за васкуларну и ендоваскуларну хирургију УКЦС

Трибина је намењена свима који пишу студентски научно-истраживачки рад из клиничких грана медицине. Трибини можете приступити преко линка.

 

IV предавање:

кл. асист. др Владана Марковић, Клиника за неурологију УКЦС

Предавање намењено студентима који пишу студентски научно-истраживачки рад из клиничких грана медицине, ће накнадно бити доступно преко платформе Ретикулум.

 

Студенти који први пут пишу рад, у обавези су да присуствују на најмање 3 од 5 едукативних трибина које организује ЦСНИРС. Према члану 13. Правилника о раду Центра за стручни и научно-истраживачки рад студената, студенти који не испуне тај услов неће моћи да презентују рад на Мини симпозијуму. Студенти су у могућности да присуствују и на више предавања без обзира на област интересовања, али ће се то и даље рачунати као једно присуство трибини.

 

Свим колегиницама и колегама желимо много среће у савладавању изазова који су пред нама!

 

Ваш ЦСНИРС

 

Остале вести из категорије