Обавештење o MS Teams групама

Обавештавају се студенти друге године да је на Ретикулуму – Општа секција, постављен пдф (Линкови за групе и предавања студената).
Молимо студенте да се пријаве на линк групе којој припадају на практичној настави како би се уписали у групу на МС Теамс-у преко које ће слушати семинарску наставу у недељама по распореду тематских јединица.
Такође, молимо све студенте да се пријаве и на последњи линк са списка (Предавања) преко кога ће се петком сваке недеље одржавати консултације са професором чије је предавање те недеље. Консултације почињу од 05.11.2021. у 16х и трају сат времена.
Распоређивање студената по групама електронски путем Вашег пријављивања на линкове ће трајати до 12.11.2021. Први семинари који ће се одржавати путем МС Теамс-а ће се одржавати у недељи од 15. – 19.11.2021. године. Студентима који се не пријаве до момента одржавања семинара и који се не укључе на семинар у време одржавања истог се рачуна одсуство које ће морати да надокнађују на крају семестра како би добили потпис за одслушану наставу.

 

Катедра Микробиологије

Остале вести из категорије