Испит из Микробиологије – Октобарски испитни рок школске 2020/2021. године

Испит из Микробиологије – Октобарски испитни рок школске 2020/2021. године

 

Потврда изласка на испит из предмета Микробиологија у ОКТОБАРСКОМ испитном року школске 2020/2021. године обављаће се онлајн путем линка
https://forms.gle/SYAmhcPuH1Dummqy6
За потврду је неопходно да студент са свог Google налога попуни упитник који је доступан на линку. Испит је могуће потврдити до четвртка, 16. септембра 2021. године, до поноћи. Накнадне пријаве неће бити уважене.
Практични испит из Микробиологије ће се одржати у четвртак, 23. септембра у 10 часова. Распоред полагања практичног испита ће бити истактнут на сајту Факултета и на огласној табли Института за микробиологију и имунологију најкасније до 22. септембра.
Детаљне информације о распореду студената по амфитеатрима и полагању усменог дела испита ће бити објављене накнадно.
Студенти су дужни да на испит донесу адекватно попуњену белу пријаву са иницијалима испитивача са испитног списка у горњем десном углу пријаве.
Уколико постоје проблеми приликом потврде испита студенти могу да се обрате секретару Института за микробиологију и имунологију путем мејла slavica.marjanovic@med.bg.ac.rs.
Студенти са испитног списка проф. др Иване Ћирковић који стекну услов за полагање усменог дела испита, исти ће имати 24. септембра у 11 часова у кабинету професорке.

Остале вести из категорије