Обавештења о потврди и одржавању испита из Медицинске и Клиничке биохемије

1.Обавештење о потврди изласка на испит и одржавању испита из Медицинске биохемије са хемијом у јулском испитном року школске 2020/2021. године

ПОТВРДА ИЗЛАСКА НА ИСПИТ:

Потврда испита за све студенте ће се спроводити на платформи Ретикулум. На курсу „Потврда испита 2020/2021“ треба одабрати 2. годину студија и попунити упитник под називом „Потврда испита за јулски рок“ у оквиру предмета Медицинска биохемија са хемијом. По предаји упитника потврдa испита је завршена. Упитник ће бити доступан у СРЕДУ, 07. 07. 2021. од 8 часова до 14 часова.

У случају да студент не може да приступи платформи Ретикулум, потребно је да се обрати директно мејлом на: djurdja.jovanovic@med.bg.ac.rs.

ПРАКТИЧНИ ИСПИТ:

Практични испит у виду  теста ће бити одржан у ЧЕТВРТАК, 15.07.2021. у 13:15 часова према распореду који ће бити истакнут након потврде испита. Положена хемија је услов за приступање практичном делу испита из Медицинске биохемије са хемијом за све студенте.

УСМЕНИ ИСПИТ:

Термини одржавања усменог испита ће бити накнадно истакнути.

 

Катедра биохемије


2. Обавештење о потврди изласка на испит и одржавању испита из Клиничке биохемије у јулском испитном року школске 2020/2021. године

ВАЖНА НАПОМЕНА:

Право изласка на испит имају студенти који су положили све испите из III године.

ПОТВРДА ИЗЛАСКА НА ИСПИТ:

Потврда испита за све студенте ће се спроводити на платформи Ретикулум. На курсу „Потврда испита 2020/2021“ треба одабрати 4. годину студија и попунити упитник под називом „Потврда испита за јулски рок“ у оквиру предмета Клиничка биохемија. По предаји упитника потврдa испита је завршена. Упитник ће бити доступан у ЧЕТВРТАК, 08. 07. 2021. од 08 часова до 14 часова.

У случају да студент не може да приступи платформи Ретикулум, потребно је да се обрати директно мејлом на: djurdja.jovanovic@med.bg.ac.rs.

ИСПИТ:

Испитни тест биће одржан у ПЕТАК, 16.07.2021. у 12 часова према распореду који ће бити објављен након термина потврде испита.

О термину уписивању оцене у индекс, студенти ће бити накнадно обавештени.

 

Катедра биохемије

 

 

Остале вести из категорије