Конкурс за нове чланове ЦСНИРС-а

Центар за стручни и научно-истраживачки рад студената

 

КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ НОВИХ ЧЛАНОВА

Драге колегинице и колеге,

Центар за стручни и научнo-истраживачки рад студената (ЦСНИРС) вас пoзива да се пријавите на Кoнкурс за чланство унашој секцији и да својим ентузијазмом допринесете квалитетнијем раду Центра, који за циљ има организовано укључивање студената у стручни и научно-истраживачки рад и популаризацију науке.

ЧланЦСНИРС-аможепостатисвакиредовнистудентМедицинскогфакултетаУниверзитетауБеоградукојијеуписаонајмањеIIIсеместаринтегрисанихакадемскихстудија(ИАС)иимасредњуоценуположенихиспитаудотадашњемтокустудирања не мању од8,50.

Уколико сте заинтересовани да нам се придружите, молимо вас да пошаљете своју пријаву на и-мејл адресу: csnirsbg@gmail.com

Пријава треба да садржи вашу радну биографију (CV),  приложене доказе о досадашњој просечној оцени на факултету (може и  printscreen са еСтудента), евентуалним ваннаставним акивностима и досадашњем искуству у научно-истраживачком раду.

Уз наведену документацијуобавезноје доставити икратко мотивационо писмо (до 250 речи) у којем ћете образложити који су ваши мотиви за чланство у ЦСНИРС-у, колико сте упознати са нашим радом, да ли бисте и шта прoменили и слично.

Молимо вас да комплетну документацију пошаљете најкасниједо среде, 30. октобра 2019. године у 21 ч.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

Свакоме ће бити одговорено да је документација примљена. Уколико не добијете одговор у року од 2 дана, молимо вас да проверите да ли шаљете пријаву на праву адресу и да је пошаљете поново или нас контактирате путем наше Фејсбук или Инстаграм странице.

Сви који испуњавају услове конкурса биће позвани на интервју. О месту и термину одржавања интервјуа бићетеобавештени путем мејла.

У ишчекивању ваших пријава,

ЦСНИРС МФУБ

 

Остале вести из категорије