Анатомија-Обавештења везана за надокнаде, изолацију због Covida и обавештење о планираном одржавању колоквијума на Анатомији

ОБАВЕШТЕЊЕ

За студенте прве године,

С обзиром на то да је среда 11.11.2020. нерадни дан и државни празник, надокнада наставе ће се одржати према планираном плану и програму у четвртак, 12.11.2020. у горњим остеолошким салама Института за анатомију.

 

Студенти који су били у изолацији из група А1-3, А3-2, А3-3, А4-2, надокнаде пропуштених вежби ће имати у четвртак 19.11.2020. према плану и програму наставе која је пропуштена. Настава ће се одржати у горњим остеолошким салама Института за анатомију.

 


 

ОБАВЕШТЕЊЕ

За студенте прве године,

С обзиром на појаву COVID19 инфекције код студената који имају позитиван PCR – тест у групама Б1/4 и Б3/3 овим путем обавештавам и молим све студенте из наведених група да у наредне две недеље не долазе на Институт за Анатомију. По истеку изолације, студенти ће бити обавештени о терминима надокнаде наставе и термину колоквијума.

 


 

ОБАВЕШТЕЊЕ

За студенте прве године,

Први колоквијум  из предмета анатомија ће се спровести у периоду од 23.11 – 25.11. за групе које су наставу похађале парним недељама и у периоду од 30.11 – 2.12. за групе које су наставу похађале непарним недељама. Колоквијум ће садржати 6 питања на попуњавање и обухватиће следеће области: општа анатомија, горњи екстремитет и доњи екстремитет. Време одржавања колоквијума ће бити у термину прве вежбе.

 

 

 

 

 

 

 

 

Остале вести из категорије