Микробиологија – информације о изостанцима, праву на потпис и поенима за активност

Поштоване колеге,

 

С обзиром на то да се ближи крај семестра, неопходно је знате релевантне информације о изостанцима, праву на потпис за одслушану наставу и поенима за активност:

 

  • У летњем семестру имате право на 1 изостанак. Сви студенти који имају 2 или више изостанака ће морати да надокнаде пропуштену наставу.

 

  • Надокнада наставе је заказана за уторак, 4. јун у термину 10-12 часова у доњој вежбаоници Института за микробиологију и имунологију. Списак студената који морају да надокнаде наставу ће бити истакнути најкасније у понедељак 3. јуна до 12 часова. Неопходно је да студент надокнади све термине семинара/вежби са којих је изостао, изузев једног (пример: студент који је изостао са N термина мора да надокнади N-1 [јер је 1 дозвољен] пропуштена термина). Изостанци се надокнађују путем есеја који студент пише на теме које су биле обрађиване оне недеље када је изостао са наставе. Теме које студент мора да надокнади ће бити истакнуте најкасније у понедељак 3. јуна до 12 часова, а можете се информисатии код наставника који вам води наставу. Тема се сматра успешно надокнађеном уколико је студент есејски одговорио на све релевантне чињенице везане за ту наставну јединицу (вежбу/семинар).

 

  • Потпис у индексе и у картон, а БЕЗ потребе за надокнадом, стичу сви студенти који буду имали највише 1 изостанак у летњем семестру. Потписивање је заказано за последњу недељу наставе (27-30. мај) у термину семинара/вежби код наставника/сарадника који држи тај час.

 

  • Студенти са 6 и/или више изостанака немају право на надокнаду наставе.

 

  • Списак студената који су успешно надокнадили пропуштену наставу ће бити постављен на сајт Факултета најкасније у среду, 5. јуна до 12 часова. Заједно са списком, биће истакнути и детаљи када и код ког наставника студент итреба да дођу по потпис у индексе.

 

  • Поени за активност на настави ће бити постављени на сајт Факултета најкасније до понедељка, 3. јуна у 18 часова.

Остале вести из категорије