Микробиологија – обавезна потврда изласка на испит у ОКТОБАРСКОМ испитном року школске 2022/2023.

Микробиологија – обавезна потврда изласка на испит у ОКТОБАРСКОМ испитном року школске 2022/2023.

 

Октобарски испитни рок траје од 22. до 28 септембра 2023. године. Потврда изласка на испит из предмета Микробиологија у ОКТОБАРСКОМ испитном року школске 2022/2023. је обавезна и обављаће се онлајн путем линка https://forms.gle/xuWxv9ebcSKY9jiW7 .

За потврду је неопходно да студент са свог Google налога попуни упитник који је доступан на наведеном линку. Испит је могуће потврдити од петка 15. септембра до уторка 19. септембра у 10 часова. Накнадне пријаве неће бити уважене.

Излазак на испит потврђују сви студенти! (студенти који полажу практични испит у октобарском року, студенти који су претходно положили практични испит у септембарском испитном року, као и студенти који су ослобођени практичног дела испита).

Практични испит у виду теста одржаће се у петак, 22. септембра 2023. године у 12:30 часова. Детаљан распоред студената по амфитеатрима биће истакнут на сајту Медицинског факултета након потврде испита, а најкасније до четвртка 21. септембра 2023. године

Резултати практичног испита ће бити истакнути у петак, 22. септембра 2023. године након прегледања теста на сајту Факултета.

Увид у тестове: понедељак, 25. септембар 2023. године у термину 9:30 – 9:45 часова, доња вежбаоница Института за микробиологију и имунологију.

Заказивање усмених испита код наставника: понедељак, 25. септембра 2023. године у 10 часова у канцеларији наставника.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Наставници задржавају право да студентима који су 1) ослобођени практичног дела испита и 2) студентима који су практични испит положили у претходном (септембарском) испитном року закажу усмени испит од петака 22. септембра 2023. године. Термини одржавања усмених испита за претходно наведене студенте биће објављен накнадно на сајту Медицинског факултета заједно са распоредом полагања практичног дела испита.

Студенти су дужни да на испит донесу адекватно попуњену белу пријаву са иницијалима испитивача са испитног списка у горњем десном углу пријаве.

Уколико постоје проблеми приликом потврде испита студенти могу да се обрате секретару Института за микробиологију и имунологију путем мејла slavica.marjanovic@med.bg.ac.rs

 

Остале вести из категорије