Микробиологија – обавезна потврда изласка на испит у СЕПТЕМБАРСКОМ испитном року школске 2022/2023.

Микробиологија – обавезна потврда изласка на испит у СЕПТЕМБАРСКОМ испитном року школске 2022/2023.

 

Септембарски испитни рок траје од 1. до 7. септембра. Потврда изласка на испит из предмета Микробиологија у СЕПТЕМБАРСКОМ испитном року школске 2022/2023. је обавезна и обављаће се онлајн путем линка https://forms.gle/6BtqK1n5uySJy7RU7 .

За потврду је неопходно да студент са свог Google налога попуни упитник који је доступан на линку. Испит је могуће потврдити од понедељка 14. августа до среде 23. августа u 10 часова. Накнадне пријаве неће бити уважене.

Излазак на испит потврђују сви студенти! (студенти који полажу практични испит у септембарском року, студенти који су положили практични испит у претходном, тј. јулском року, као и студенти који су ослобођени практичног дела испита).

Практични испит у виду теста одржаће се у петак, 1. септембра у 9 часова. Детаљан распоред студената по амфитеатрима биће истакнут на сајту Медицинског факултета након потврде испита, а најкасније до петка 25. августа у 12 часова.

Резултати практичног испита ће бити истакнути у петак, 1. септембра најкасније до 17 часова на сајту Факултета.

Увид у тестове: понедељак, 4. септембар у термину 9:30 – 9:45 часова, доња вежбаоница Института за микробиологију и имунологију. Моле се сви асистенти да буду присутни на увиду.

Заказивање испита код наставника: понедељак, 4. септембар у 10 часова у канцеларији наставника.

Важна напомена: Наставници задржавају право да студентима који су 1) ослобођени практичног дела испита и 2) студентима који су практични испит положили у претходном (јулском) испитном року закажу усмени испит и у петак 1. септембра. Термини одржавања усмених испита за претходно наведене студенте биће објављен накнадно на сајту Медицинског факултета заједно са распоредом полагања практичног дела испита.

Студенти су дужни да на испит донесу адекватно попуњену белу пријаву са иницијалима испитивача са испитног списка у горњем десном углу пријаве.

Уколико постоје проблеми приликом потврде испита студенти могу да се обрате секретару Института за микробиологију и имунологију путем мејла slavica.marjanovic@med.bg.ac.rs

 

Остале вести из категорије