ЦСНИРС – Мини симпозијум

Мини симпозијум – ПРЕНОС ПРОГРАМА, Дан пети, 1.април 2022.

Драге колегинице и колеге,

Центар за стручни и научно истраживачки рад студената ове године организује Мини симпозијум од 28. марта до 1. априла. Ова манифестација се одржава сваке године и представља усмени вид рецензије студентских радова.

Мини симпозијум ће бити одржан у салама у Деканату и амфитеатрима Ургентног центра УКЦС и УДК Тиршова према распореду који ће ускоро бити доступан. Молимо вас да се строго придржавате епидемиолошких мера у циљу сузбијања КОВИД-19 болести.

Услов да аутор стекне право да излаже на Мини симпозијуму је да добије две позитивне рецензије. Излагање не сме да траје дуже од 7 минута, након чега је предвиђено време за дискусију од 3 минута са члановима Председавајуће комисије. Примере добрих презентација можете пронаћи на Ретикулуму.

Молимо вас да анкету о одласку на 61. Конгрес попуните до 18. марта, као и да до тада доставите сажетке за Књигу сажетака, према упутству доступном на Ретикулуму. Сматраћемо да студенти који до датог рока не попуне анкету или не пошаљу сажетак, не желе да учествују на Конгресу. Молимо вас да сажетак и анкету попуните тек кад добијете две позитивне рецензије. Све информације у вези плаћања ће бити доступне ускоро.

Подсећамо вас да се 61. Конгрес студената биомедицинских наука Србије оджава од 25. до 29. априла на Копаонику.

Молимо вас да изјаве аутора и ментора доставите до 25. марта, уколико то већ нисте учинили.

 

Срећно!
ЦСНИРС

ЦСНИРС – Мини симпозијум – Дан први

 

Мини симпозијум – Дан други, 29.март 2022.

Мини симпозијум – Дан трећи, 30.март 2022.

Мини симпозијум – Дан четврти, 31.март 2022.

Остале вести из категорије