Обавештење о одржавању другог поправног колоквијума из Хемије у медицини

Обавештење о одржавању другог поправног колоквијума из Хемије у медицини

 

Други поправни колоквијум из ХЕМИЈЕ У МЕДИЦИНИ одржаће се у петак, 24. 12. 2021. год. од 19 ч у Амфитеатру Института за Патологију, за све групе.

Поправном колоквијуму могу приступити САМО студенти који нису положили други колоквијум, у регуларном термину, као и студенти који су били оправдано спречени. Студенти који су били оправдано спречени да изађу на други колоквијум потребно је да поднесу молбу шефу Катедре и донесу одговарајућу медицинску документацију до четвртка 23.12.2021. год. до 14 ч (молбе и документацију можете послати и електронским путем на е-маил адресу danijela.krstic@med.bg.ac.rs ).

Напомена:

Из епидемиолошких разлога неопходно је да студенти буду испред зграде у којој полажу тест, најкасније 10 мин. пре заказаног термина, како би након прозивке били распоређени.

На колоквијум обавезно понети: индекс, дигитрон, маску и доказ о испуњености услова за присуствовање настави (ковид пропусницу).

 

Студенти који имају повишену температуру, кашљу, имају кратак дах или су били у конкатку са особом позитивном на SARS-CoV-2 не треба да долазе на тест.

 

21. 12. 2021.
Катедра за хемију у медицини

 

Остале вести из категорије