Важно обавештење: Пријава студената за тестирање на антиген SARS-CoV-2

За студенте 4. и 5. године ИАС – Тестирање се обавља у амфитеатру неурохирургије

Поштоване колегинице и колеге, молимо Вас да попуните овај упитник како би Вам могли бити додељени одговарајући термин за тестирање на присуство антигена SARS-CoV-2.

Упитник се налази на следећем линку:

https://forms.gle/bA6mEoU22sLUKX4d6

Место на ком ће се одржати тестирање свих студената је амфитеатар Клинике за неурохирургију Клиничког центра Србије.

Упитник попуњавају искључиво студенти 4. и 5. године који 1) нису вакцинисани, 2) су вакцинисани само једном од 2 дозе вакцине и 3) они код којих од друге дозе вакцинације није прошло више од 2 недеље. Попуњавање упитника је обавезно!

Од информација је неопходно уписати имејл адресу, име и презиме, број индекса, годину студирања и термин тестирања.

Термини тестирања су понедељак, уторак и среда. Студенти сами бирају термин на основу распореда практичне наставе:
– Студенти којима се по распореду прве вежбе у току недеље одржавају у понедељак бирају неки од понуђених временских периода за тестирање у понедељак.
– Студенти којима се по распореду прве вежбе у току недеље одржавају у уторак бирају неки од понуђених временских периода за тестирање у уторак.
– Студенти којима се по распореду прве вежбе у току недеље одржавају у среду бирају неки од понуђених временских периода за тестирање у среду.

Сва поља у упитнику је обавезно попунити!

Важно: Колеге које вежбају у следећим наставним базама: КБЦ ”Бежанијска Коса”, Институт за мајку и дете, КБЦ ”Др Драгиша Мишовић”, Институт за кардиоваскуларне болести Дедиње, Институт за ортопедију Бањица, КБЦ ”Звездара” и ГАК Народни фронт биће тестиране у самим наставним базама 30 минута пре почетка термина вежби.

Хвала Вам!

 

 

 

Остале вести из категорије