Онлајн настава за специјалистичке студије – Начин логовања

Студенти специјалистичких грана који су на двосеместралној настави  и ужих специјалистичких грана могу приступити достављеним наставним материјалима на reticulum.med.bg.ac.rs

Студентима грана отворени су кориснички налози где су корисничко име и лозинка исти у формату броја индекса.

Односно, xx-nn-yyy где је:

xx – година уписа,  nnn – словна ознака гране специјализације (сва слова мала латиницом)  и  yyy – број индекса (једна, две или три цифре).

Пример логовања за уже специјализације из онкологије на платформи “Ретикулум”
( http://reticulum.med.bg.ac.rs/moodle/ ), уписани за школску 2020/2021 са бројем индекса 93:
20-on-93

 

Напомена:
Како је ознака специјализације из трансфузиологије у индексима иста као и ознака уже специјализације из клиничке трансфузиологије (tf) корисничка имена уже специјализације из клиничке трансфузиологије су измењена тако да словна ознака гласи ktf.

 

Ужа специјализација почиње 30.11.2020. године наставом из предмета Здравствена статистика и здравствена информатика.

Настава се одржава онлајн и прати се на линку http://statistika.mfub.bg.ac.rs/vesti/uze-specijalizacije-pocetak-nastave-2020-2021

Информације о приступању предавањима налазе се на наведеном линку  (и начин логовања није исти као за платформу Ретикулум)

 

СПИСАК КООРДИНАТОРА ПО КАТЕДРАМА

Све катедре Факултета су делегирале по једног или више чланова који су прошли обуку из употребе система укључених у извођење онлајн наставе.
Молимо Вас да, уколико су Вам потребне, смернице или појашњења везана за извођење онлајн наставе потражите од свог координатора.

 

 

 

 

 

 

Остале вести из категорије