Важно обавештење, Енглески 1 и Енглески 2

Обавештење се односи САМО за следеће студенте:

– студенти који су слушали наставу код професорке Софије Мићић Кандијаш а полагали на списку код наставника Биљане Вукчевић Лацковић

-студенти који су слушали наставу код наставника Биљане Вукчевић Лацковић а полагали на списку код професорке Софије Мићић Кандијаш

Уколико вам недостају оба потписа, које треба да упишете у понедељак, 28. 9. 2020. урадићете следеће: у 8 ујутро убацићете индекс, у складу са упутствима које је наставник Биљана Вукчевић Лацковић поставила, на сајту Факултета и на ФБ страници Катедре. На папиру који стављате у индекс додаћете напомену: потребно проследити индекс и проф. Мићић Кандијаш ради уписа семестралног потписа или потребно проследити индекс и проф. Мићић Кандијаш ради уписа положеног испита у …. року (наведите који рок). Дакле, уписујете све оно што је од вас тражено у претходном обавештењу и додајете и ову напомену.

Наставник Биљана В.Л. ће онда, након што упише шта треба у ваш индексе, проследити такве индексе проф. Мићић Кандијаш на даље потписивање.

Моле се студенти који НЕ СПАДАЈУ у неку од ове две категорије, односно који не треба да добију никакав потпис код наставника Биљане Вукчевић Лацковић, да НИКАКО НЕ УБАЦУЈУ своје индексе у кутије код наставника Биљане Вукчевић Лацковић између 8 и 9 х, другим речима, студенти који имају посла само код проф. Мићић Кандијаш своје индексе убацују у 9 и 30 (како је раније објављено), у кутије које ће бити изнешене у то време, а никако у кутије које ће бити у холу испред Катедре од 8 до 9. Такве индкесе наставник Биљана Вукчевић Лацковић неће прослеђивати даље, већ ће их само изнети и оставити.

наставник Биљана Вукчевић Лацковић

 

 

Остале вести из категорије