Биоскоп јавног здравља / Завршна свечаност

Поштованe колегинице и колеге,

Задовољство нам је да вас позовемо на свечаност поводом завршетка пројекта „Биоскоп јавног здравља“ који спроводи Центар – Школа јавног здравља и здравственог менаџмента Медицинског факултета Универзитета у Београду.

„Биоскоп јавног здравља“ започео је са пројекцијама током јесени 2022. године, првенствено замишљен као ваннаставна активност намењена студентима медицине и реализована у сарадњи са Југословенском кинотеком. Након веома посећених циклуса филмова „И реч је лек“, односно „Врли нови свет“, Глобална мрежа академских институција јавног здравља је препознала и наградила нашу иницијативу оквиру програма „Ово је јавно здравље“. Током претходне две године наша идеја о „Биоскопу јавног здравља“ је сазрела и данас представља иновативну методу здравствено-васпитног рада у заједници.

Свечаност ће се одржати у четвртак, 16. маја 2024. године у 14 часова у Свечаној сали Деканата Медицинског факултета Универзитета у Београду (Др Суботића 8, Београд).

Током свечаности представићемо наше досадашње резултате и будуће планове за „Биоскоп јавног здравља“. То је уједно и одлична прилика да заједно учествујемо у Европској недељи јавног здравља која се ове године обележава у периоду од 13. до 17. маја.

Биће нам част да својим присуством увеличате наш догађај, као и да разговарамо о могућим просторима за сарадњу.

С поштовањем,

Проф. др Александра Јовић-Вранеш
Руководилац Центра – Школе јавног здравља и здравственог менаџмента

 

Остале вести из категорије