Конкурс за пријем нових чланова редакције Медицинског подмлатка

Конкурс за пријем нових чланова редакције Медицинског подмлатка

 

 

Драге колегинице и колеге,
Са задовољством вас обавештавамо да научни часопис ,,Медицински подмладак” отвара конкурс за пријем нових чланова редакције!

,,Медицински подмладак” је један од најстаријих часописа на овим просторима, а посебан је по томе што се наша делатност првенствено састоји у процесу објављивања студентских научноистраживалачких радова, како са Медицинског факултета у Београду, тако и осталих медицинских факултета Србије и околних земаља.

У последњих неколико година смо предузели велике кораке у циљу модернизације процеса рецензије радова и промовисања нашег часописа: највећи део наше делатности сада обављамо електронским путем, склопили смо велики број партнерстава са Европским конгресима и часописима, а организовали смо и више предавања која су имала за циљ едукацију студената о принципима и етичким правилима писања и објављивања научних радова.

Ипак, велики део посла је још увек пред нама, а уколико желите да нам помогнете на том путу и будете део нашег тима, потребно је да нам пошаљете:

-⁠своју биографију (CV) на адресу: podmladak.med.bg@gmail.com

не заборавите да наведете ваннаставне активности, волонтирање и научне радове,

посебно охрабрујемо колеге са млађих година студија да се пријаве

Сви пријављени кандидати биће позвани на кратак разговор са садашњим члановима редакције, након чега ће бити одлучено о њиховом пријему.

Уколико имате било каквих питања, слободно нам се обратите путем горе наведене мејл адресе, или преко наше facebook странице: https://www.facebook.com/medicinskipodmladak/

Рок за пријаву је 10. октобар 2021. до 24 часова.

Очекујемо вас,
Часопис ,,Медицински подмладак”

Остале вести из категорије