Предиспитни тест специјализанти – офталмологија

Предиспитни тест за специјализанте који су пријавили специјалистички испит у јунско-јулском року 2024. године одржаће се 23.05.2024. године у 08ч у амфитеатру Клинике за очне болести УКЦС, Пастерова 2.

Детаљније

Испит из обавезног предмета ФАРМАКОДИНАМИЈА за студенте докторских академских студија у ЈУНСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ

Испит из обавезног предмета ФАРМАКОДИНАМИЈА за студенте докторских академских студија у ЈУНСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ одржаће се у УТОРАК 18. ЈУНА 2024. ГОДИНЕ У 16ч у Малој сали Института за фармакологију и токсикологију, Др Суботића старијег 1/III.

Детаљније

Распоред предавања из предмета МЕНАЏМЕНТ И ПРОМОЦИЈА ЗДРАВЉА за студенте прве године Мастер струковних студија

Распоред предавања из предмета МЕНАЏМЕНТ И ПРОМОЦИЈА ЗДРАВЉА за студенте прве године Мастер струковних студија

Детаљније

Обавештење-“Анатомија нервног система кроз клиничке вињете”

Сви студенти који слушају изборни предмет “Анатомија нервног система кроз клиничке вињете” потребно је да донесу и оставе свој индекс  у четвртак 23.05.2024 код секретара Института од 10-12 часова како би им се руководилац изборног предмета проф. др Дубравка Алексић потписала за одслушану наставу.

Детаљније

Списак пријављених специјалистичких испитa на Медицинском факултету у Београду за јунско-јулски испитни рок 2024. године

ПРИЈАВЉЕНИ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ИСПИТИ ЗА ЈУНСКО-ЈУЛСКИ ИСПИТНИ РОК 2024. Испитни рок за полагање специјалистичких испита на Медицинском факултету Универзитета у Београду почиње 20.06.2024. и траје до 15.07.2024. године. Лекари који у јунско-јулском испитном року 2024. год. полажу специјалистички испит за полагање практичног дела испита потребно је да се придржавају општих/личних мера заштите (ношење заштитних маски и сл.) Списак пријављених специјалистичких испитa на Медицинском факултету у Београду за јунско-јулски испитни рок 2024. године можете да преузмете у ПРИЛОГУ

Детаљније

Предиспитни тест за специјализанте који су пријавили специјалистички испит из Гинекологије и акушерства у јунско-јулском испитном року 2024

Предиспитни тест за специјализанте који су пријавили специјалистички испит из Гинекологије и акушерства у јунско-јулском испитном року 2024. године, заказан је за 29.05.2024.год. у 11h, Клиника за гинекологију и акушерство, УКЦ Србије.

Детаљније

Интерна медицина – предиспитни тест у јунском испитном року

Предиспитни тест за специјализанте Интерне медицине који су пријавили специјалистички испит се одржава у петак 31. маја 2024. године у амфитеатру Интерне Б клинике са почетком од 11:00 часова.

Детаљније