Патолошка физиологија – Обавештење о изборној настави на предмету “Експериментална патофизиологија”

Обавештавају се студенти који су на изборном предмету “Експериментална патофизиологија”, да се у циљу договора око одвијања наставе на изборном предмету, у четвртак, 16.05.2024. године у 14.00 часова састану са руководиоцем предмета Проф. др Јеленом Нешовић Остојић у семинарској сали Института за патолошку физиологију (др Суботића 9).

Детаљније

Микробиологија – информације о изостанцима, праву на потпис и поенима за активност

Поштоване колеге,   С обзиром на то да се ближи крај семестра, неопходно је знате релевантне информације о изостанцима, праву на потпис за одслушану наставу и поенима за активност:   У летњем семестру имате право на 1 изостанак. Сви студенти који имају 2 или више изостанака ће морати да надокнаде пропуштену наставу.   Надокнада наставе је заказана за уторак, 4. јун у термину 10-12 часова у доњој вежбаоници Института за микробиологију и имунологију. Списак студената који морају да надокнаде наставу ће бити истакнути најкасније у понедељак 3. јуна до 12…

Детаљније

Обавештење о одржавању изборне наставе – Неуроинфекције које се преносе векторима

Изборна настава – Неуроинфекције које се преносе векторима одржаће се у петак 17.05.2024.године, са почетком у 11:30 часова, у сали Клинике за инфективне и тропске болести, УКЦС.

Детаљније

Изборни предмет Биоетика хумане сексуалности – надокнада пропуштене наставе

Надокнада пропуштене наставе из изборног предмета Биоетика хумане сексуалности биће одржана у понедељак, 20. 5. 2024. у 14ч у Центру за парцијалну хоспитализацију менталних поремећаја “Проф. др Димитрије Миловановић” Клинике за психијатрију УКЦС код проф. Тиосављевић.

Детаљније

Јована Савић

Дана 14.05.2024. године студент Јована Савић бр. индекса 517/14 ће бранити рад ” Рехабилитација пацијената са цервикалним синдромом”, ментора Проф. др Љубице Константиновић у Амфитеатру Клинике за рехабилитацију “Зотовић” Сокобањска 13.

Детаљније

Др Милица Крављача

Др Милица Крављача ће бранити рад под називом: „Повезаност квалитета органа од мождано умрлог донора бубрега и функције пресађеног бубрега“ дана 20.05.2024. године са почетком у 12 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.

Детаљније

Др Предраг Бојовић

Др Предраг Бојовић ће бранити рад под називом: „Анализа промене нивоа гликемије и појаве дијабетеса у пацијната лечених статинима“ дана 16.05.2024. године са почетком у 10 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.

Детаљније

Настава за студенте прве године Мастер струковних студија из предмета Основи биостатистике и информатике

Настава за студенте прве године Мастер струковних студија из предмета Основи биостатистике и информатике се одржава у рачунарском кабинету Института за статистику и информатику, на адреси Др Суботића старијег 15, од 21.5.2024. године у 16 сати и траје до 31.5.2024. године.

Детаљније