Др Јелена Нела Солар

Др Јелена Нела Солар ће бранити рад под називом: „Значај спровођења процене стања ухрањености деце са инсулин зависним дијабетес мелитусом“ дана 26.04.2024. године са почетком у 12.30 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.

Детаљније

Aриен Ивковић Стојановић

Студенткиња Aриен Ивковић Стојановић (бр. индекса 580/13) браниће дипломски рад на Катедри за судску медицину (ментор проф. др Владимир Живковић) у уторак, 23. априла 2024. године у 12.00 часова, у Институту за судску медицину „Милован Миловановић“.

Детаљније

Др Радован Динић

Др Радован Динић ће бранити рад под називом: „Значај примене POINT OF CARE метода у трансфузиолошком збрињавању болесника са траумом“ дана 08.05.2024. године са почетком у 9 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.

Детаљније

Свечана промоција додела диплома ИАС за 17.05.2024. године

ПРОТОКОЛ СВЕЧАНЕ ПРОМОЦИЈЕ: Место одржавања свечане церемоније је згрaда Медицинског факултета Универзитета у Београду  Свечана сала деканата. 10,00 – 11,30 часова – пријава доласка на свечану церемонију код референта за дипломиране студенте (потписивање и предаја уплатница за тоге). 11,45 – 12,30- преузимање и облачење тога одвијаће се на II спрату соба број 320, где се оставља лична карта до краја промоције и враћања тога. Улазак у свечану салу је до 12.50 часова. 13,00 часова – почетак свечане церемоније додела диплома. Након што вам Декан уручи диплому враћате се на своје…

Детаљније

Др Емира Каламперовић Пелинковић

Др Емира Каламперовић Пелинковић ће бранити рад под називом: „Прееклампсија – ток и исход трудноће“ дана 30.04.2024. године са почетком у 12 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.

Детаљније

Потписивање индекса за оверу семестра на предмету Клинчка пропедевтика

Студенти који су практичну наставу обављали у УКЦС потписе добијају од стране наставника који су им наставу водили, у термину предвиђеном за наставу. Студенти који су практичну наставу обављали у базама Медицинског факултета потписе добијају у базама, у термину предвиђеном за наставу. Потписивање се обавља на основу присуства настави које је евидентирано у студентским картонима. У индекс поред назива предмета Клиничка пропедевтика уписујете и фонд часова за VI семестар:  практична настава: 4, теоријска настава: 0 часова недељно.

Детаљније

Др Драган Петровић

Др Драган Петровић ће бранити рад под називом: „Упоредна анализа радикалности минимално инвазивне хирургије колона и отвореног оперативног захвата код карцинома колона“ дана 07.05.2024. године са почетком у 10 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.

Детаљније