Резултати теста из клиничке биохемије у априлском року

У прилогу се налазе резултати теста из клиничке биохемије у априлском као и термини уписивања оцене. Катедра биохемије ТЕРМИНИ УПИСИВАЊА ОЦЕНА ИЗ КЛИНИЧКЕ БИОХЕМИЈЕ РЕЗУЛТАТИ ТЕСТА ИЗ КЛИНИЧКЕ БИОХЕМИЈЕ  

Детаљније

Микробиологија – Распоред полагања на колоквијуму Микробиологија II, школска 2023/2024.

Распоред полагања на колоквијуму Микробиологија II ШКОЛСКА 2023/2024. Колоквијум Микробиологија II одржаће се уторак, 16.04.2024. године са почетком у 19.00 часова према следећем распореду: СПИСАК СТУДЕНАТА ДРУГЕ ГОДИНЕ – ГЕНЕРАЦИЈСКИ КОЛОКВИЈУМ На колоквијум је потребно понети ИНДЕКС. Обавезно је доћи 30 минута пре почетка колоквијума и сачекати прозивку испред одговарајућих амфитеатара/вежбаоница. Уколико студент касни, неће бити у могућности да присуствује колоквијуму.

Детаљније

Обавештење о полагању испита из предмета ПЕРИОПЕРАТИВНА НЕГА

Испит из предмета ПЕРИОПЕРАТИВНА НЕГА, који се одржава у априлском року за студенте 4. семестра Мастер струковних студија – Мастер струковне медицинске сестре ће бити одржан 25.4.2024. године у 13 часова у сали за састанке у Новој згради УКЦС.

Детаљније

Извештај са испита из изборног предмета ”Основе молекуларне вирусологије”, април 2024

Испит из изборног предмета је положио студент: Џивџановић Огњен, 71/21 Потписивање индекса је заказано за 15. април у 11 часова, канцеларија проф. др Маје Ћупић, зграда Института за микробиологију и имунологију, 1. спрат.

Детаљније

Обавештење о полагању испита из Основа киничке медицине 1-Mастер струковне студије

Испит из предмета ОСНОВИ КЛИНИЧКЕ МЕДИЦИНЕ 1, који се одржава у априлском року за све студенте прве године Мастер струковних студија ће бити одржан 15.4.2024. године у 11 часова на Интерној Б, код Проф. Милоша Жарковића.

Детаљније

Распоред за изборни предмет Болничке инфекције 3. година

Настава из изборног предмета Болничке инфекције одржаће се у периоду 18-24. 4. 2024. према распореду који је у прилогу. Распоред за изборни предмет Болничке инфекције 3. година Руководилац предмета, Проф. др Јадранка Максимовић

Детаљније

Распоред за изборни предмет Болничке инфекције 4. година

Настава из изборног предмета Болничке инфекције за студенте 4. године ИАС одржаће се у периоду 18-24. 4. 2024. према распореду који је у прилогу. Распоред за изборни предмет Болничке инфекције 4. година Руководилац предмета, Проф. др Јадранка Максимовић

Детаљније

Распоред изборне наставе из Фармакологије и токсикологије: “Молекуларна фармакологија лекова који делују на нервни систем”

Распоред изборне наставе из Фармакологије и токсикологије: “Молекуларна фармакологија лекова који делују на нервни систем”. Настава почиње 08.05.2024, према распореду из прилога. Руководилац: Проф. др Јанко Самарџић Распоред изборне наставе из Фармакологије и токсикологије: “Молекуларна фармакологија лекова који делују на нервни систем”

Детаљније

Обавештење Катедре хуманистичких наука за предмет: Биоетика 3

Биоетика 3 2023/⁠24 Сви студенти који слушају Биоетику 3 у овом семестру уписани су на курс ИАСИ Биоетика 3 2023/2024 на Ретикулум, где ће бити постављана сва обавештења у вези са наставом у наредним недељама, поделом у групе, испитом, као и наставни материјали. Катедра хуманистичких наука

Детаљније