Термин за фебруарски испитни рок 2024.г. из Патологије

Термин за фебруарски испитни рок 2024.г. из Патологије, уз напомену да ће термини код проф. др Сање Радојевић Шкодрић бити накнадно објављени: ТЕРМИНИ ЗА ФЕБРУАРСКИ ИСПИТНИ РОК ИЗ ПАТОЛОГИЈЕ Фебруар 2024 испитни рок ТЕРМИНИ Брашанац

Детаљније

Распоред за предмет ОКП II- Лекар у заједници

Распоред за предмет ОКП II- Лекар у заједници за студенте II године са списком студената по групама: СПИСАК СТУДЕНАТА 2. ГОДИНА – ОБЈЕДИЊЕН 23-24 RASPORED NASTAVE Lekar u zajednici za sajt

Детаљније

Тест за студенте из предмета ОКП 1 и ОКП 2-КБЦ “Звездара”

Тест за студенте из предмета ОКП 1 и ОКП 2 који нису полагали тест у КБЦ “Звездара” биће одржан 19.02.2024.год. у 12 часова у амфитеатру Клинике за хирургију “Никола Спасић”, од стране Доц. др Љ. Милић. Неопходно је да студенти имају код себе индекс, белу пријаву и картон и да буду у 11:45часова у холу зграде на високом приземљу Клинике за хирургије!  

Детаљније

Распоред полагања испита из Клиничке фармакологије и фармакологије са токсикологијом у фебруарском испитном року 2024.

Распоред полагања испита из Клиничке фармакологије и фармакологије са токсикологијом у фебруарском испитном року 2024.: Распоред полагања испита у фебруарском испитном року 2024. E-mailovi nast.  

Детаљније

КЛИНИЧКИ СТАЖ ХИРУРГИЈА – ИКВБ ДЕДИЊЕ

Обавештавају се студенти VI године група 1 који су по распореду у Инстититу за кардиоваскуларне болести Дедиње да су у обавези да дођу 19 фебуара у 10,00h испред средњег улаза Дедиња 1 ( стара зграда) Униформа и кломпе су обавезни.

Детаљније