ОАС Сестринство – Испит из патологије у јунском испитном року

Испит из патологије у јунском испитном року код Проф. др Љиљане Богдановић одржаће се у понедељак, 19.06.2023. год. са почетком у 9,00ч у хистопатолошкој сали Института за патологију (I спрат).

Детаљније

Обавештење о терминима за јунски испитни рок – Патологија

Термине испита можете преузети у прилогу: ИАС – Испит из патологије у јунском испитном року ТЕРМИНИ ЗА ЈУНСКИ ИСПИТНИ РОК – Коригован Брашанац Доц. др Ивана Савић Доц. Босић Термини усмених испита код проф. Радмиле Јанковић за ЈУН 2023 – први део Термини усмених испита код проф. Радмиле Јанковић за ЈУН 2023 – други део Емилија Манојловић Гачић – Записник за јун 2023 Распоред на испиту – др Душко Дунђеровић

Детаљније

Резултати теста из клиничке биохемије у јунском року

Резултати теста из клиничке биохемије у јунском року, као и термин увида у тест се налазе у прилогу. Катредра биохемије РЕЗУЛТАТИ ТЕСТА ИЗ КЛИНИЧКЕ БИОХЕМИЈЕ У ЈУНСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ 2023.год.

Детаљније

Микробиологија – Резултати практичног испита јунски испитни рок 2023. године

Резултати практичног дела испита у јунском испитном рок 2023. Године се налазе у прилогу. Увид у тест ће се одржати у четвртак 15.06.2023. године до 09:15-09:30 часова у Доњој сали Института за микробиологију и имунологију (2. спрат). Термини усмених испита код испитивача који су заказали термине се налази са резултатима практичног испита. Код наставника који нису заказали темин усмених испита, заказивање и почетак усмених испита је предвиђено за четвртак 15.06.2023. године у 10 часова. Наставник има право да почне усмени испит у термину заказивања. Студенти који су ослобођени практичног ипсита…

Детаљније

Никола Крупежевић

Име и презиме: Никола Крупежевић (настава на енглеском језику) Број индекса: 19/16 Тема: Мениере’с дисеасе – цлиницал цхарацтеристицс анд треатмент упдатес Датум, време и место одбране: 16.06.2023. у 8,30 х, просторије Клинике за ОРЛ и МФХ КЦС (Библиотека)

Детаљније

Мила Глигоревић

Мила Глигоревић 271/16  приступа одбрани дипломског рада на тему Терапија Грејвсове болести у библиотеци Клинике за ендокринологију, дијабетес и болести метаболизма16.06.23. године са почетком од 11:30 часова. Ментор је Проф. др Биљана Белеслин.

Детаљније

Ана Дражић

Ана Дражић приступа одбрани дипломског рада на тему ‘Имуномодулатарона терапија у сепси’ Одбрана  је заказана за 19.6.  у 13х на Клиници за пулмологију УКЦС. Чланови комисије су асс. др Маја Стојановић (ментор), асс.др Александра Бараћ и асс. др Михаило Стјепановић.

Детаљније

Невена Ђоровић

Невена Ђоровић приступа одбрани дипломског рада на тему ‘Пломене у плућном интерстицијуму у склопу системских аутоимуних болести’на клиници за пулмологију УКЦС 23.05 у 12ч. Ментор је Др Маја Стојановић а у комисији су Асс Др Марко Стјепановић и Асс Др Сања Димић Јањић

Детаљније

Дејвис Паликућа

Oдбрана дипломског рада студента Дејвиса Паликућу ( 57/17), одржати 14.06 у 12х у амфитеатру КБЦ Земун, Катедра Хирургије са анестезиологијом, са темом ” Модалитети лечења хемороидеалне болести”. Ментор Доц.др Небојша Митровић.

Детаљније