Др Драгана Лекић

Др Драгана Лекић ће бранити рад под називом: „Утицај дексмедетомидина на интраоперативну хемодинамику и непосредни постоперативни опоравак деце након тонзилотомије“ дана 26.05.2023. године са почетком у 11 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.

Детаљније

Др Ивана Ћурчић

Др Ивана Ћурчић ће бранити рад под називом: „Приступ лечењу и исходи акутног коронарног синдрома са елевацијом st  сегмента у covid-19 инфекцији“ дана 25.05.2023. године са почетком у 9 часова у слушаоници на другом спрату Деканата

Детаљније

Др Милица Стојиљковић

Др Милица Стојиљковић ће бранити рад под називом: „Значај позитонске емисионе томографије са компјутеризованом томографијом у евалуацији и праћењу пацијената након лечења малигних тумора корпуса утеруса“ дана 23.05.2023. године са почетком у 9 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.

Детаљније

Др Јелена Петровић

Др Јелена Петровић ће бранити рад под називом: „Значај позитронске емисионе томографије са компјутеризованом томографијом у евалуацији и праћењу пацијената са семиномом тестиса“ дана 23.05.2023. године са почетком у 10 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.

Детаљније

Др Драгана Правиловић Лутовац

Др Драгана Правиловић Лутовац ће бранити рад под називом: „Аутоимунски феномени код пацијената са фибромијалгијом“ дана 19.05.2023. године са почетком у 9 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.  

Детаљније

Др Ана Кољевић Марковић

Др Ана Кољевић Марковић ће бранити рад под називом: „Процена нивоа витамина д3 код пацијената оперисаних од папиларног карцинома штитасте жлезде“ дана 22.05.2023. године са почетком у 11 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.

Детаљније

Вера Мартиновић

Име и презиме : ВЕРА МАРТИНОВИЋ Број индекса: 471/16 Тема: Екстракорпорална мембранска оксигенација код деце Ментор: Доц. др Сергеј Пријић Датум: 29.5.2023г. Време : 13ч Место одбране : Библиотека, Институт за здравствену заштиту мајке и детета Србије,, Др Вукан Чупић”, Радоја Дакића 6-8 Нови Београд.

Детаљније

Патолошка физиологија – Ревидирани резултати трећег колоквијума и обавештење о поправном колоквијуму

Ревидиране резултате трећег генерацијског колоквијума након одржаног увида у тест, за студенте који наставу из патолошке физиологије слушају школске 2022/23, као и за студенте који су наставу слушали ранијих година, а стекли право да полажу колоквијуме можете погледати OВДЕ.  Студенти који нису положили колоквијум, стичу право да изађу на поправни колоквијум, који ће се одржати у среду, 17.05.2023. године у 16:15 часова у амфитеатру Института за патологију. Списак студената за полагање поправног колоквијума можете погледати OВДЕ. Студенти који нису изашли на трећи генерацијски колоквијум, а нису до сада доставили оправдање,…

Детаљније