Преглед болесника са едемима

Студентима који су се пријавили на изборни предмет Преглед болесника са едемима обавештења у вези наставе биће доступна на платформи Ретикулум.

Детаљније

Процена и контрола артеријског притиска

Студентима који су се пријавили на изборни предмет Процена и контрола артеријског притиска обавештења у вези наставе биће доступна на платформи Ретикулум.

Детаљније

Meдицинa и друштвo-Oбaвeштeњe зa студeнтe првe гoдинe

Oбaвeштeњe зa студeнтe првe гoдинe Нaстaвa нa прeдмeту Meдицинa и друштвo- Сoциjaлнa мeдицинa   Oбaвeштaвajу сe студeнти првe гoдинe студиja дa нaстaвa нa прeдмeту Meдицинa и друштвo- Сoциjaлнa мeдицинa пoчињe у пoнeдeљaк 19.12.2022. прeмa рaспoрeду у прилoгу. Распоред предавања 2022-23 Списак студената по групама Вежбе 22022/23  

Детаљније

Испитивање опструкције протока ваздуха кроз дисајне путеве

Студенти који су се пријавили на изборни предмет Испитивање опструкције протока ваздуха кроз дисајне путеве могу контактирати клин. асс. др Ивану Буху на ivanabuha1@hotmail.com како би се договорили о одржавању наставе.

Детаљније

Интерна медицина – предиспитни тест у јануарском испитном року

Предиспитни тест за специјализанте Интерне медицине одржаће се у четвртак 22. децембра 2022. године у амфитеатру Интерне Б клинике са почетком од 12 часова.

Детаљније

Катедра педијатрије-Дечја клиника (изборни предмет “Педијатријска ендокринологија”)

Oбавештење за студенте који имају изборни предмет “Педијатријска ендокринологија”- настава се одржава у периоду од 13.12.-14.12.2022.год. у 9h. Молимо Вас да се пре овог термина јавите проф.др Вери Здравковић на меил:vera.zdravkovic@gmail.com ради договора.  

Детаљније

Катедра за медицинску физиологију-Обавештење о I колоквијуму

ОБАВЕШТЕЊЕ О OДРЖАВАЊУ ПРВОГ КОЛОКВИЈУМА ИЗ МЕДИЦИНСКЕ ФИЗИОЛОГИЈЕ    Обавештавамо вас да ће се први колоквијум из Медицинске физиологије одржати у СУБОТУ, 17.12.2022. год. од 10:30ч према распореду у прилогу. На колоквијум је потребно понети ИНДЕКС или СТУДЕНТСКУ ИДЕНТИФИКАЦИОНУ КАРТИЦУ. Обавезно је доћи 15 минута пре почетка колоквијума и сачекати прозивку испред одговарајућих Амфитеатара. Молимо све студенте да испред амфитеартара/вежбаоница носе заштитне маске и држе прописано РАСТОЈАЊЕ. Прозивка студената ће се обавити према групама и азбучном реду, зато вас молимо да тек након позива од стране дежурних наставника, приђете улазним…

Детаљније

Изборни предмет “Инфекције у гинекологији и акушерству”

У прилогу је програм наставе за изборни предмет „ИНФЕКЦИЈЕ У ГИНЕКОЛОГИЈИ И АКУШЕРСТВУ” који се одржава у Слусаоници КГА УКЦС Наставна база Вишеградска од 12.12.2022.-16.12.2022. почев од 14 часова. Програм наставе за изборни предмет „ИНФЕКЦИЈЕ У ГИНЕКОЛОГИЈИ И АКУШЕРСТВУ”  

Детаљније