Анатомија – Обавештење

ОБАВЕШТЕЊЕ   Како би испоштовали епидемиолошке мере које су и даље на снази обавештавамо све студенте старијих генерација који излазе на I колоквијум из Анатомије у петак 26. 11. 2021 да са собом морају понети антигенски или PCR тест не старији од 48 сати, потврду о прележаном вирусу COV- 19 или потврду о извршеној вакцинацији.   У Београду, 24.11. 2021.

Детаљније

Изборни предмет “Канцерогенеза” – Патолошка физиологија

Обавештавају се студенти који су на изборном предмету “Канцерогенеза” да је курс за наставу на овом предмету постављен на платформи Ретикулум у категорији “Патофизиологија” и да ће бити доступан почев од понедељка, 06.12.2021. године. Материјали који ће тада бити доступни прате распоред наставних јединица које су предвиђене планом и програмом наставе на изборном предмету. Материјали ће студентима бити доступни до недеље, 12.12.2021. године, закључно са недељом. Обавезно погледати обавештење везано за похађање наставе и услов за добијање потписа на курсу предмета.

Детаљније

Клиника за опекотине,пластичну и реконструктивну хирургију

МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ ИЗБОРНА НАСТАВА        Обавештавају се сви студенти пете године који похађају изборну наставу из естетске хирургије у  IX семестру   школске 2021/2022, да ће се изборна настава одржати од 13.12.21 до 15.12.2021.године са почетком у  12 часова  у библиотеци Клинике за опекотине, пластичну и реконструктивну хирургију  УКЦС, Звечанска 9.                                                                                           Шеф Катедре за пластичну и естетску хирургију Проф.др Милан Јовановић    

Детаљније

Колоквијум из Неурологије

Колоквијум из неурологије за студенте који нису изашли прошле недеље на колоквијум I и за студенте који нису положили практични део испита и/или тест у оквиру колоквијума И, одржаће се у терминима вежби током следеће недеље. Молимо вас да, обавезно, понесете евиденционе картоне.

Детаљније