Почетак практичне наставе на предмету Интерна медицина

Настава на Интерној медицини почиње у уторак 12. октобра за студенте свих група. Практична настава на Интерној медицине се одржава сваког радног дана у термину од 10:30 до 12:00 часова према рспореду. Распоред VII семестра школске 2021-22 Списак наставника и сарадника по клиникама- Интерна медицина Интерна I група Б Интерна II група Б Студенте који су распоређени код Клин. асс.  ЈЕЛЕНЕ НЕСТОРОВ преузеће Клин. ас. САЊА ДРАГАШЕВИЋ и Клин. ас.  МИЛОШ ШТУЛИЋ Студенте који су распоређени код  Ред.проф. МИРЈАНЕ СТОЈКОВИЋ преузеће Доцент СНЕЖАНА ЛУКИЋ Студенте који су распоређени код Клин. асс. …

Детаљније

Почетак практичне наставе на Клиничкој пропедевтици

Практична настава на предмету Клиничка пропедевтика почиње од понедељка 11. октобра  у термину од 8.30 до 9.30 часова (КЦС). Пропедевтика II А и II Б група – Понедељак Списак наставника и сарадника по клиникама- Интерна медицина Распоред V семестра школске 2021-22 Групу III Б и Групу V Б (KБЦ Бежанијска коса) преузима КБЦ Земун. Групу IV A, IV Ц, I А и I Ц (КБЦ Драгиша мишовић, КБЦ Звездара) преузима КВБ Дедиње.  

Детаљније

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ ПОЛАЖУ ИСПИТ У ВАНРЕДНОМ ОКТОБАРСКОМ РОКУ код доц. др Душана Младеновића

Сви студенти који полажу испит код доц. др Душана Младеновића морају доћи у понедељак, 11.10.2021. године у 11.15 часова у семинарску салу Института за патолошку физиологију (др Суботића 9), како би приступили извлачењу новог испитивача у овом испитном року. У зависности од испитивача ког извуку и распореда испита код истог, студенти ће полагати испит у понедељак, уторак или среду.

Детаљније