ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ у вези са испитом у ОКТОБАРСКОМ испитном року Патолошка физиологија

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ   Обзиром да проф. др Срђан Лопичић из објективних разлога није у могућности да пита у октобарском испитном року, моле се студенти који потврдили излазак на испит код овог испитивача да дођу у четвртак, 16.09.2021. како би поново извукли испитивача код кога ће одговарати у октобарском испитном року и ТО ЛИЧНО, ИСКЉУЧИВО ПРЕМА РАСПОРЕДУ КОЈИ СЕ НАЛАЗИ У НАСТАВКУ ОВОГ ОБАВЕШТЕЊА. Извлачење ће се обавити у семинарској сали Института за патолошку физиологију, др Суботића 9. Студенти са следећим именом, презименом и бројем индекса требало би да…

Детаљније

ДАС – Физиолошке науке

Испит из обавезног предмета Поремећај хомеостазе одржати у четвртак 23. септембра 2021. у 16 сати у семинарској сали Института за патолошку физиологију. Као услов за излазак на испит неопходно је да ми студенти пошаљу семинарски рад и есеј најкасније до 21. септембра. На испит понети одштампани семинарски рад, индекс и белу пријаву.

Детаљније

Обавештење о термину одржавања испита из изборних предмета “Патофизиолошки аспекти дејства алкохола на организам” и “Измењена функција јетре”

Испит из ових предмета биће одржан 23. септембра у 15ч у семинарској сали Института за патолошку физиологију. На испит обавезно понети индекс и белу пријаву.

Детаљније

Обавештење о термину испита у ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ, испитивач: доц. др Маја Лачковић

Медицински факултет Универзитет у Београду Катедра за психијатрију   Предмет: Психијатрија Испитни рок: ОКТОБАРСКИ испитни рок ИАС 2020/2021.   Студијски програм: Медицина     На испит ОБАВЕЗНО донети ИНДЕКС, ИСПИТНУ ПРИЈАВУ и СТУДЕНТСКИ ЕВИДЕНЦИОНИ КАРТОН Обавезно је придржавање свих епидемиолошких мера.   Име и презиме наставника: Доц. др Маја Лачковић Клиника за психијатрију КЦС Пастерова 2, Београд Испит: ПЕТАК, 24.09.2021. у 10 ЧАСОВА 1.      Никола Илић 86/17 2.      Марко Николов 244/17 3.      Андреј Цуканић 201/17 4.      Ђурић Александар 023/17 5.      Наташа Кликовац 433/17 6.      Маја Црногорац 261/17 7.      Катарина Витомировић…

Детаљније

Др Бојана Раднић

Др Бојана Раднић, браниће докторску дисертацију под називом „СУДСКОМЕДИЦИНСКИ И КЛИНИЧКИ ЗНАЧАЈ ПОВЕЗАНОСТИ ПОЛИМОРФИЗАМА ГЕНА FKBP5, NR3C1 И SKA2 И НИВОА ЕКСПРЕСИЈЕ ОДГОВАРАЈУЋИХ ПРОТЕИНА СА ПОРЕМЕЋАЈЕМ ХИПОТАЛАМО-ХИПОФИЗНО-АДРЕНАЛНЕ ОСЕ У ЕТИОЛОГИЈИ САМОУБИСТВА“, дана 16.09.2021. године у 13 часова у свечаној сали Медицинског факултета у Београду пред Комисијом у саставу: Проф.др Весна Поповић, Проф.др Оливер Стојковић, Проф.др Александар Јовановић, Доц.др Татјана Николић и Доц.др Душан Вапа. Ментор: Проф.др Татјана Атанасијевић, Коментори: Проф.др Наташа Петронијевић и Проф.др Нађа Марић Бојовић.

Детаљније

Др Јована Јаковљевић Узелац

Др Јована Јаковљевић Узелац, браниће докторску дисертацију под називом „УТИЦАЈ ВИТАМИНА B6 И ФОЛНЕ КИСЕЛИНЕ НА ФУНКЦИОНАЛНЕ, БИОХЕМИЈСКЕ И ИМУНОХИСТОХЕМИЈСКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ КАРДИОВАСКУЛАРНОГ СИСТЕМА ПАЦОВА СА СРЧАНОМ ИНСУФИЦИЈЕНЦИЈОМ ИЗАЗВАНОМ МОНОКРОТАЛИНОМ“, дана 16.09.2021. године у 11 часова у свечаној сали Медицинског факултета у Београду пред Комисијом у саставу: Проф.др Татјана Симић, Проф.др Бранислав Миловановић и Проф.др Владимир Јаковљевић. Ментор: Проф.др Драган Ђурић.

Детаљније

Имунологија – Октобарски испитни рок

Распоред полагања усменог дела испита из имунологије у октобарском испитном року. Није могуће мењати термине испита. Понесите индеџ и попуњену белу пријаву на испит. Напомена: -студенти који полажу код проф. др Душана Попадића потребно је да потврде испит слањем мејла на дусан.попадиц@мед.бг.ац.рс најкасније до 27.9.2021. у 12х, након чега ће бити објављени коначни термини тј сатница полагања испита. Распоред полагања испита у октобарском испитном року можете преузети ОВДЕ.

Детаљније

Обавештење за студенте ОАС Сестринство који су пријавили испит У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОК из следећих предмета: Психологија развојног доба и старења ОАС Сестринство – Испитивач ПРОФ. ДР МАЈА ИВКОВИЋ

Медицински факултет Универзитет у Београду Катедра за психијатрију   Предмет: Психологија развојног доба и старења Испитни рок: ОКТОБАРСКИ испитни рок ИАС 2020/2021.   Студијски програм: OAС Сестринство   На испит ОБАВЕЗНО донети ИНДЕКС, ИСПИТНУ ПРИЈАВУ (уредно попуњену) и СТУДЕНТСКИ ЕВИДЕНЦИОНИ КАРТОН Обавезно је придржавање свих епидемиолошких мера.   Име и презиме наставника:   Проф. др Maja Ивковић Клиника за психијатрију УКЦ Србије Пастерова 2, Београд   Испит: УТОРАК, 28. СЕПТЕМБАР 2021 у 13 часова  

Детаљније