Хирургија – Друга хируршка клиника

Студенти, који имају изборну наставу на Другој хируршкој клиници, код проф. Костића и проф. Велиновића, биће обавестени о термину онлајн предавања и практичне наставе од понедељка 21.12.2020. године.  

Детаљније

ЦСНИРС – прва трибина: Увод у научно-истраживачки рад

Драге колегинице и колеге, Прва едукативна трибина Центра за стручни и научно-истраживачки рад студента биће доступна путем платформе од 18. децембра. Све трибине ће бити доступне до краја семестра. Тема прве трибине је увод у научно-истраживачки рад. У оквиру трибине постоје три предавања из области претклиничких, клиничких и епидемиолошких истраживања. Позивамо све студенте да погледају сва предавања, али за присуство ће бити довољно одслушати одговарајуће предавање и одговорити на питања након тога. Студенти који први пут пишу рад дужни су да одгледају предавање из одговарајуће области и након тога одговоре…

Детаљније

Гинекологијa и акушерствo

Предиспитни тест за специјализанте Гинекологије и акушерства, који су пријавили специјалистички испит за јануарски испитни рок 2021. године, биће одржан 24.12.2020. године у 12:00 часова у Слушаоници Клинике за гинекологију и акушерство, Клинички центар Србије.

Детаљније