Обавештење лекарима који су пријавили специјалистички испит за Јануарски испитни рок 2021 године

Испитни рок за полагање специјалистичких испита на Медицинском факултету Универзитета у Београду почиње 18.01.2021. и траје до 31.01.2021. године. Лекари који у овом року полажу специјалистички испит за полагање практичног дела испита потребно је да имају негативан PCR тест не старији од 72 сата (посебно за гране специјализација које подразумевају контакт са пацијентом). ПРИЈАВЉЕНИ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ИСПИТИ ЗА ИСПИТНИ РОК ЈАНУАРСКИ ИСПИТНИ РОК 2021    

Детаљније

Изборна настава – Патолошка физиологија

Обавештавају се студенти који су на изборном предмету „Молекулске основе болести“ да је курс за наставу на овом предмету постављен на платформи Ретикулум у категорији „Патофизиологија“ и да ће бити доступан почев од четвртка, 17.12.2020. године. Материјали постављени на овом курсу прате распоред наставних јединица које су предвиђене планом и програмом наставе на изборном предмету.        

Детаљније

Општа медицина – предиспитни тест за јануарски испитни рок

Предиспитни тест у оквиру специјалистичког испита Опште медицине за јануарски испитни рок одржаће се 23.12.2020. године у 10 часова у слушаоници на другом спрату Деканата Медицинског факултета.    

Детаљније

Обавештење о изборној настави – Катедра за инфективне болести

Због актуелне епидемиолошке ситуације изборна настава,  чије је извођење  предвиђено за VII семестар 2020.године, биће реализована у летњем семестру,  када се стекну услови услови за њену реализацију о чему ће пријављени студенти бити накнадно обавештени преко сајта факултета.    

Детаљније