Енглески језик 1 и 2

Овера семестра и уписивање резултата испита из Енглеског језика 1 и 2 (јунски, јунско-јулски и јулски рок) код проф. др Софије Мицић Кандијас обавиће се у среду, 9. 9. 2020. Индексе треба ставити у одговарајућу кутију на Катедри хуманистичких наука од 9 до 11 часова, а преузимање индекса је од 13 до 14 часова. Картони и пријаве су обавезни.    

Детаљније

Катедра за епидемиологију-колоквијум из епидемиологије инфективних болести

Колоквијум из: Епидемиологије инфективних болести ће се одржати 07.09.2020. у 10 часова, у вежбаоницама Института за епидемиологију. Студенти који су епидемиологију инфективних болести слушали у 4. години, треба да потврде полагање е-маилом: epidemiologija@med.bg.ac.rs, и треба да наведу код кога су на списковима из Инфективних болести, бела пријава није потребна. Катедра за епидемиологију    

Детаљније

Обавештење за испит из хистологије и ембриологије за ОАС Сестринство у септембарском року

Испит из хистологије и ембриологије за студенте ОАС Сестринство ће се организовати уз придржавање следећих мера: Студенти, наставници и остали запослени не треба да улазе у унутрашње просторије Факултета ако имају повишену температуру, кашаљ, ’’кратак дах’’, као и ако су под сумњом да би могли да буду заражени са SARS-CoV-2 или су могли да буду у контакту са особама позитивним на SARS-CoV-2. На испит понети индекс и белу пријаву са холограмом. Студенти у зграду Хистофизиологије улазе 5 минута пре заказаног термина испита. До тада студенти који полажу испит треба да…

Детаљније

Испит из предмета Фармакодинамија (обавезни предмет другог семестра, докторске студије из Медицинске фармакологије)

Испит из предмета Фармакодинамија одржаће се у среду, 09.09.2020. у 14:00 часова на Институту за фармакологију Медицинског факултета. Проф. др Љиљана Гојковић-⁠⁠⁠⁠⁠Букарица (Руководилац наставе)      

Детаљније

Др Биљана Обрадовић Томашевић

Др Биљана Обрадовић Томашевић, браниће докторску дисертацију под називом „ИСТРАЖИВАЊЕ ИЗЛОЖЕНОСТИ ФИЗИЧКОМ И ПСИХИЧКОМ НАСИЉУ СТАНОВНИШТВА СРБИЈЕ“, дана 10.09.2020. године у 10 часова у Слушаоници на другом спрату Медицинског факултета у Београду пред Комисијом у саставу: Проф.др Зорица Терзић-Шупић, Проф.др Дејан Нешић и Проф.др Радоје Додер. Ментор: Проф.др Милена Шaнтрић Милићевић.

Детаљније

Др Светолик Спасић

Др Светолик Спасић, браниће докторску дисертацију под називом „ЕКСЦИТАТОРНО ДЕЈСТВО 2,4-ДИАМИНОБУТЕРНЕ КИСЕЛИНЕ НА RETZIUS-ОВЕ НЕУРОНЕ И МЕХАНИЗМИ ЊЕГОВОГ НАСТАНКА“, дана 10.09.2020. године у 11 часова у свечаној сали Медицинског факултета у Београду пред Комисијом у саставу: Проф.др Јелена Нешовић Остојић, Проф.др Гордана Драговић Лукић и Проф.др Зорица Свирчев. Ментор: Проф.др Срђан Лопичић.

Детаљније